Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La două zile după victoria cu Suedia, Contra şi-a făcut echipă de old-boys şi a revenit pe teren

VIDEO | La două zile după victoria cu Suedia, Contra şi-a făcut echipă de old-boys şi a revenit pe teren

Fotbal intern

Comentarii

Vedetele Marica, Răducioiu sau Marius Niculae au jucat împotriva unor campioni mondiali.

Contra, Răducioiu sau Marica au tras din greu pentru a le ţine piept campionilor mondiali ai competiţiei Neymar junior Five. Miu a susţinut apărarea, Dănciulescu şi Marius Niculae s-au întrecut în sprinturi, iar Zicu... în ratări.

”Ni s-au tăiat un pic beţele dar ok. O mişcare bună şi ne-am revăzut cu mai mulţi prieteni aşa că totul ok”, a spus Cosmin Contra.

Ioan Andone a fost antrenorul vedetelor. S-a dumirit mai greu în privinţa regulamentului, dar la final i-a plăcut ce-a văzut.

”În echipa mea tot, pentru că pe toţi i-am antrenat, îi cunoşteam, joacă foarte bine, mai ales că au fost cu toţii componenţi ai echipei naţionale”, Ion Andone.

”Nu, am jucat prea bine ca să ne dea indicaţii nea Ando. Echipa compactă, tot, agresivă, nu avea de ce să ne dea indicaţii nea Ando”, a declarat Contra.

Regulamentul e simplu: când o echipă dă gol, cealaltă rămâne fără un jucător. Astfel victoria s-a decis la un duel unu contra unu. Chiar selecţionerul a rămas ultimul pe teren din echipa vedetelor, dar a pierdut.

La final, Contra a recunoscut că l-a impresionat un atacant.

Marius Niculae spunea că dacă mai dă un gol îl iei la naţionala. ”Da, poarta e deschisă”

Afla mai multe despre: contraold boysneymar junior five,  

viewscnt
Articole similare