Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO La Liga. Barcelona redevine lider! Messi a făcut SPECTACOL şi e gata de un nou Balon de Aur. Toate golurile AICI

VIDEO La Liga. Barcelona redevine lider! Messi a făcut SPECTACOL şi e gata de un nou Balon de Aur. Toate golurile AICI

La Liga

Comentarii

FC Barcelona a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XV-a a campionatului Spaniei.

Sevilla rămâne pe podium în Spania şi după etapa a 15-a. Andaluzii au obţinut o victorie muncită împotriva ultimei clasate Leganes. Diego Carlos a marcat unicul gol al partidei. A fost prima reuşită a brazilianului în tricoul Sevillei. Leganes a fost aproape de o reuşită fabuloasă, dar foarfeca lui En Nesiri s-a dus puţin pe lângă poartă.

Bilbao e neînivinsă de 4 meciuri în Spania. A câştigat şi cu Granada, scor 2-0 şi rămâne în plasa primelor clasate. Raul Garcia a ratat un penalty pentru Bilbao în minutul 36, dar la puază a fost 1-0 pentru basci. Raul Garcia s-a revanşat şi a deschis scorul înainte înainte de intrarea la cabine.  Beriche a stabilit scorul final în minutul 83, Bilbao - Granada, 2-0.

Espanyol a condus-o la pauză pe Osasuna. Roca a înscris din penalty. A doua repriză a fost de coşmar însă pentru catalani. Ruben Garcia a restabilit egalitatea după doar 25 de secunde de la reluare. Imediat, Bernardo a greşit grav, iar Chimy Avila şi-a adus echipa în avantaj. Osasuna a trebuit să joace în inferioritate numerică 40 de minute, dar s-a descurcat excelent după eliminarea lui Roncaglia. Mancayola a înscris cu şansă. Echipa din Pamplona a beneficiat şi ea de o lovitură de la 11 metri, iar Roberto Torres a marcat. În final, Calleri a reuşit o foarfecă superbă, iar Espanyol - Osasuna s-a încheiat 2 la 4.

Barcelona redevine lider. Messi a făcut spectacol

Atletico şi Barcelona se îndreptau spre o remiză alba, dar Messi nu s-a mulţumit cu un punct. Argentinianul a combinat senzaţional cu Suarez, l-a învins pe Oblak cu un şut perfect şi a marcat golul său cu numărul 30 împotriva madrilenilor.  În prima repriză, ritmul a fost nebun. Junior Firpo a fost aproape de autogol, dar bara l-a salvat. Apoi, Ter Stegen a fost senzaţional, la uriaşa ocazie a lui Hermoso. Asaltul echipei lui Simeone a continuat, dar din nou goalkeeperul catalanilor a fost la post cu un reflex uluitor, la lovitura de cap expediată de Morata. Barcelona a replicat abia în finalul reprizei, când Pique a nimerit transversala. În al doilea act, Morata a ratat din nou, iar Messi a readus-o pe Barcelona pe primul loc, la egalitate de puncte cu rivala Real Madrid. Atletico a rămas la şase puncte în spate.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonala liga 

viewscnt
Articole similare