Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO La Liga | Fotbal SPECTACOL în primul meci al etapei din Spania. S-au marcat 6 goluri! Umilinţă totală pentru oaspeţi. Clasamentul actualizat

VIDEO La Liga | Fotbal SPECTACOL în primul meci al etapei din Spania. S-au marcat 6 goluri! Umilinţă totală pentru oaspeţi. Clasamentul actualizatgalerie foto

La Liga

Comentarii

Villarreal a umilit-o pe Betis Sevilla în primul meci al rundei a 7-a din Spania.

Villarreal s-a apropiat de zona europeană a clasamentului din Spania după victoria cu Betis. Ekambi a deschis scorul înainte de pauză cu o lovitură superbă de cap.

Imediat după reluare, andaluzii au egalat. Emerson a prins un şut puternic, uşor deviat, care l-a învins pe Asenjo. După ce etapa trecut a înscris contra Realului, veteranul Cazorla a revenit pe tabela de marcaj.

A transformat un penalty obţinut de Chuwuedze. Cu un sfert de oră înainte de final, submarinul galben a mai lovit o dată. Pe contraatac, Ekambi a făcut dubla. În prelungiri, Villarreal a mai punctat de două ori. Gerard Moreno şi Chuwuedze au învins-o pe Betis, iar Villarreal s-a impus cu 5-1.

În Germania, Frankfurt a reuşit să obţină trei puncte la Berlin.

Sprijinul fantastic al fanilor nu a fost suficient pentru ca Union Berlin să câştige ceva din meciul cu Eintracht Frankfurt. Oaspeţii au deschis scorul imediat după pauză. Dost a fost la locul potrivit după un şut puternic apărat de Gilkiewicz. După ce etapa trecută marca primul gol în Bundesliga, portughezul Andre Silva a recidivat la Berlin şi a dus scorul la 2-0. În final, Ujah a marcat golul lui Union, dar nou promovata este în zona retrogradării.

Afla mai multe despre: betisvillarreal 

viewscnt
Articole similare