Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO La Liga | Lupta pentru titlu este din ce în ce mai interesantă. Atletico Madrid, doar remiză cu Betis, dar formaţia lui Simeone este lider

 VIDEO La Liga | Lupta pentru titlu este din ce în ce mai interesantă. Atletico Madrid, doar remiză cu Betis, dar formaţia lui Simeone este lider

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid nu a reuşit să câştige la Sevilla, cu Betis, dar rămâne prima în campionat

Atletico a scos doar o remiză pe terenul lui Betis, dar a revenit pe primul loc în La Liga. Carrasco a marcat după numai cinci minute, dar avantajul madrilenilor nu a durat decât un sfert de oră. Tello a reluat superb în poarta lui Oblak, iar cele două echipe au intrat la cabine la egalitate. Lainez a fost blocat de goalkeeperul lui Atletico, dar finalul le-a aparţinut oaspeţilor, care s-au aruncat spre poarta lui Claudio Bravo. Veteranul de 37 de ani s-a descurcat însă senzaţional în faţa lui Correa şi a păstrat un punct pe Benito Villamarin. Atletico e prima în La Liga, cu un punct peste Real şi cu două mai mult decât Barcelona.

Valencia şi Sociedad au oferit un spectacol de excepţie. Soler a executat foarte slab o lovitură de la 11 metri, iar bascii au profitat şi au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. Guevara a deschis scorul cu primul său gol în La Liga. Chiar înaintea pauzei, Isak a majorat diferenţa. Liliecii au mai primit un penalty în actul secund. De această dată a bătut Wass, iar danezul nu a mai ratat. Gabriel Paulista i-a adus un punct Valenciei, cu o superbă lovitură de cap.

Cu un picior în semifinalele Europa League, Villarreal a pierdut pe propriul teren în faţa Osasunei. Moncayola a marcat primul, cu o execuţie superbă. După şase minute, David Garcia a înscris în propria poartă, dar submarinul galben nu a profitat de avantajul moral. Rezultatul de egalitate nu a rezistat decât patru minute pe tabelă. Budimir a marcat golul care i-a adus Osasunei a treia victorie din deplasare în ultimele patru partide.

Între cele două meciuri din sferturile Europa League contra lui Manchester United, Granada a câştigat pe terenul lui Real Valladolid. Gazdele au condus la pauză, datorită golului din penalty marcat de Orellana. Echipa lui Diego Martinez a întors scorul în ultimul sfert de oră. Veteranul Molina a restabilit egalitatea, iar Quini a marcat superb pentru 1 la 2.

Afla mai multe despre: rezumate la liga 

viewscnt
Articole similare