Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO La Liga | Rezumatele zilei şi clasamentul actualizat: Eibar a reuşit să întoarcă meciul cu Sevilla de la 0-2

VIDEO La Liga | Rezumatele zilei şi clasamentul actualizat: Eibar a reuşit să întoarcă meciul cu Sevilla de la 0-2galerie foto

La Liga

Comentarii

La Liga a oferit trei meciuri spectaculoase joi seara, la Telekom Sport. Eibar şi Sevilla au fost în prim plan cu un meci pe care oaspeţii l-au controlat şi condus până în minutul 65. La 0-2, Eibar a găsit resurse să întoarcă partida şi să se impună.

Eibar a reuşit o răsturnare de scor incredibilă contra Sevillei şi a obţinut prima victorie a sezonului. După prima repriză, părea că andaluzii vor câştiga meciul fără probleme.

Ocampos a deschis scorul şi tot el i-a pasat lui Oliver Torres la golul al doilea. Sevilla s-a prăbuşit din minutul 65, când greşelile s-au ţinut lanţ în apărare. Orellana a obţinut o lovitură de la 11 metri, pe care a executat-o perfect. Apoi, Vaclik şi Diego Carlos s-au dat cap în cap, iar Pedro Leon a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Cote a înscris superb din lovitură liberă pentru victoria fabuloasă a catalanilor, cu 3 la 2. A fost pentru prima dată în istorie când Eibar a revenit în La Liga de la un handicap de două goluri.

Giner Pedrosa a deschis scorul pentru Espanyol în deplasarea de la Vigo. Formaţia care în etapa trecută a ţinut în şah Atletico Madrid pe teren propriu a dominat confruntarea cu Espanyol, dar nu a reuşit să marcheze în poarta inspiratului Lopez până în minutul 90+5 când Santi Mina a transformat în gol pasa lui Hugo Mallo.

Într-un alt meci, Real Sociedad a făcut o primă repriză perfectă în duelul cu Alaves. Starul bascilor, Mikel Oyarzabal a marcat o ”dublă” în minutele 19 şi 41, iar Willian Jose a punctat şi el pentru 2-0. La pauză însă, formaţia lui Imanol Alguacil avea 3-0 pe tabela de marcaj, după 45 de minute în care a şutat de 11 ori la poarta unei echipe Deportivo Alaves, care a încheiat repriză fără şut pe spaţiul porţii. A fost de altfel scorul cu care s-a şi încheiat acest meci. 

Real Madrid este lider în Spania cu 14 puncte, urmată de Real Sociedad şi Atletico Madrid cu câte 13 puncte. Barcelona este abia pe 6 în clasament, în timp ce Sevilla, după înfrângerile cu Real şi Eibar a coborât pe locul 7 în La Liga.

Afla mai multe despre: eibarla liga 

viewscnt
Articole similare