Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO La Liga şi Serie A, spectacol total! Cristiano Ronaldo şi Messi au marcat şi şi-au salvat echipele. Toate golurile sunt aici

VIDEO  La Liga şi Serie A, spectacol total! Cristiano Ronaldo şi Messi au marcat şi şi-au salvat echipele. Toate golurile sunt aici

Serie A

Comentarii

Messi şi Cristiano Ronaldo au făcut spectacol la Telekom Sport. Cele două staruri au tranşat meciurile jucate de echipele lor.

La Liga: Messidependenta continuă!

Barcelona a suferit la meciul de debut al lui Quique Setien. Catalanii  au întâlnit-o pe Granada şi timp de 75 de minute au avut doar două ocazii importante şi mult noroc. Oaspeţii au ratat cea mai mare şansă de gol. O bară a lui Brice. O eliminare în tabăra Granadei i-a dat forţă Barcelonei să marcheze singurul gol al meciului după o combinaţie senzaţională între Griezmann, Vidal şi Messi. 

Fara victorie in La Liga din noiembrie, Mallorca a facut spectacol acasa cu Valencia. Reprezentanta Spaniei in optimile Ligii Campionilor a fost condusa la pauza cu 3-0. Raillo a deschis scorul, iar Budimir si-a trecut in cont o dubla. A doua reusita a croatului a venit la capatul unei faze superbe.  Cosmarul Valenciei a continuat. Capitanul Parejo a fost eliminat in startul partii secunde. In superioritate numerica, echipa lui Vicente Moreno a mai inscris o data, prin Dani Rodriguez. Oaspetii s-au consolat cu golul lui Feran Torres, care a stabilit scorul final, Mallorca- Valencia 4-1.

Espanyol a oprit seria excelentă a lui Villarreal, de trei victorii consecutive. Catalanii au început perfect partida. David Lopez a deschis scorul după numai cinci minute. Actul secund a debutat la fel de bine pentru formaţia pregătită de Abelardo. De Tomas a înscris la primul său meci din La Liga pentru Espanyol. Cu o jumătate de oră înainte de final, Javi Lopez a făcut henţ în careu şi a fost eliminat, iar gazdele au început să spere. Cazorla a punctat de la 11 metri, dar submarinul galben nu a mai avut forţă să revină. Villarreal  - Espanyol s-a încheiat 1 la 2.

Bilbao a bifat a patra remiză consecutivă în La Liga. Celta a înscris prima pe San Mames, prin Rafinha, care a prins un şut frumos din apropierea careului. Bascii au egalat cu un sfert de oră înainte de final. Beltran a făcut henţ în careu, iar Raul Garcia a marcat din penalty. Bilbao putea da lovitura la ultima fază, dar mingea trimisă spectaculos de Raul Garcia a trecut peste poartă, iar meciul s-a încheiat 1 la 1.

Serie A: Seara lui Cristiano Ronaldo

Juventus a profitat de pasul greşit făcut de Inter şi s-a distanţat la patru puncte în fruntea clasamentului. Cristiano Ronaldo a deschis scorul în partida cu Parma, chiar înaintea pauzei. La zece minute de la reluare, Cornelius a restabilit egalitatea, cu o superbă lovitură de cap. Acelaşi Ronaldo i-a adus victoria Bătrânei Doamne. Starul portughez a înscris pentru a 16-a oară în acvest sezon, iar Juventus - Parma s-a încheiat 2 la 1.

Inter s-a împiedicat pe terenul nou-promovatei Lecce, chiar dacă a condus pe stadio Via del Mare. Nerazzurrii au deschis scorul prin Bastoni. Fundaşul a înscris la doar patru minute după ce a fost introdus pe teren. Avantajul echipei din Milano a ţinut foar cinci minute. Mancosu a  marcat, iar Lecce - Inter s-a încheiat 1 la 1.

Ante Rebic a fost eroul lui AC Milan in meciul nebun de pe San Siro cu Udinese. Friulanii au condus la pauza cu golul lui Larsen, dar croatul a egalat in startul partii secunde. Rossonerii au preluat conducerea dupa reusita francezului Theo Hernandez, insa finalul a fost de infarct. Lasagna a facut 2-2 in minutul 85, dar in prelungiri Rebic si-a trecut in cont dubla, iar Milan ajunge la a treia victorie consecutiva in toate competitiile.

Roma a început perfect partida de pe terenul celor de la Genoa. Under a deschis scorul în mintul şase. Finalul primului act a fost electrizant. Biraschi şi-a introdus mingea în propria poartă, dar genovezii au redus imediat din handicap. Veteranul Pandev a înscris pentru a cincea oară în această stagiune. Cu un sfert de oră înainte de final, înlocuitorul lui Ionuţ Radu le-a făcut un cadou romanilor. Perin a degajat greşit, Dzeko a marcat, iar Genoa - Roma s-a încheiat 1 la 3.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoleo messi 

viewscnt
Articole similare