Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO La Liga | Spectacol total la Telekom Sport! Sevilla şi Sociedad, fotbal de cel mai înalt nivel. Clasamentul actualizat şi rezumatele zilei

VIDEO La Liga | Spectacol total la Telekom Sport! Sevilla şi Sociedad, fotbal de cel mai înalt nivel. Clasamentul actualizat şi rezumatele zileigalerie foto

La Liga

Comentarii

Sevilla şi Real Sociedad au făcut spectacol la Telekom Sport.

Deportivo Alaves a bifat a doua victorie a sezonului, în faţa nou promovatei Mallorca. Golurile au venit în ultimul sfert de oră. Lucas Perez a marcat din penalty. Joselu a închis tabela, iar bascii au urcat spre mijlocul clasamentului, în timp ce Mallorca este pe loc retrogradabil.

Espanyol a ajuns la patru infrangeri din tot atatea meciuri pe teren propriu in acest sezon. Michel a deschis scorul pentru Valladolid dintr-un penalty contestat de catalani. Gazdele au ramas in zece la jumatatea reprizei secunde. Calero a vazut rosu direct si Espanyol a cedat complet. Golul lui Joaquin Fernandez a fost anulat dupa ce s-a apelat la arbitrajul video, iar in prelungiri Oscar Plano a reusit o executie de exceptie si a stabilit scorul final, Espanyol - Valladolid 0-2.

Sevilla şi Sociedad au făcut spectacol la Telekom Sport. Au fost 5 goluri spectaculoase în acest meci care a consfiinţit victoria formaţiei gazdă, scor 3-2. Sociedad a ratat astfel şansa să devină lider, o poziţie care îi revine în continuare Realului din Madrid.

Afla mai multe despre: sevillaprimera divisionla liga 

viewscnt
Articole similare