Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La prima dublă după patru ani, Budescu a uitat un detaliu important al carierei sale: "Cred că e prima oară când păţesc asta" Vestea bună primită la final de fotbalist

VIDEO | La prima dublă după patru ani, Budescu a uitat un detaliu important al carierei sale: "Cred că e prima oară când păţesc asta" Vestea bună primită la final de fotbalist

Astra Giurgiu

Comentarii

Revenit la Astra în această vară, Constantin Budescu a reuşit să marcheze din nou două goluri într-un meci de Liga I după mai bine de 4 ani. În acel sezon, giurgiuvenii au câştigat titlul.

Mijlocaşul a fost însă eliminat în prelungirile partidei, fiind la al doilea cartonaş roşu pe care îl vede în carieră. Prima oară s-a întâmplat în urmă cu şapte ani tot în tricoul Astrei într-un meci contra Concordiei Chiajna. De acel moment însă fotbalistul nu îşi mai aduca aminte. 
 
"Din păcate am reuşit să iau şi primul cartonaş roşu. Nu ştiu dacă am mai luat vreaun cartonaş roşu. A fost o greşeală de a mea poate. Eu am crezut că a bătut acea lovitură liberă, m-am dus am făcut pressing, apoi Nistor a oprit mingea cu mâna şi a executat din nou în mine şi mi-a dat al doilea galben. Am aflat acum că am făcut bine că l-am luat şi pe al doilea pentru că stau în Cupă şi se anulează" a fost reacţia lui Budescu de la finalul partidei. 
 
Budescu a contribuit la revenirea Astrei pe loc de play-off după succesul împotriva roş-albilor. 
 
"Mă bucur că am marcat, dar importante sunt cele 3 puncte. Sunt 3 puncte muncite. a fost o partidă frumoasă pentru cei care s-au uitat la TV, cât şi pentru cei care au venit în tribună.  Era important să obţinem aceste puncte şi să jucăm bine penrtru că etapa trecută am pierdut două puncte şi nu am practicat un fotbal tocmai bun" a încheiat mijlocaşul în vârstă de 30 de ani.  
 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

 

 

Afla mai multe despre: astrabudescueliminare 

viewscnt
Articole similare