Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La un pas de recordul mondial. Haaland, sprint care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. E uluitor cât a putut să scoată pe 60 de metri

VIDEO | La un pas de recordul mondial. Haaland, sprint care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. E uluitor cât a putut să scoată pe 60 de metri
Comentarii

Atacantul echipei Borussia Dortmund, Erling Braut Haaland, a uimit din nou lumea fotbalului, marţi seară, prin dubla care i-a adus Borussiei Dortmund victoria în faţa campioanei Franţei, Paris Saint-Germain, scor 2-1.

Pe lângă cele două goluri de atacant de rasă, Erling Braut Haaland a impresionat şi prin nenumăratele sprinturi. În minutul 14, atacantul norvegian a fost aproape de recordul mondial la 60 de metri. Haaland a alergat 60 de metri în 6,64 secunde, în condiţiile în care recordul mondial este de 6,34 secunde. 

36,59 de km/oră a fost viteza atinsă de tânărul atacant norvegian, care măsoară nu mai puţin de 1,95 metri.

VIDEO | Erling Haaland, la un pas de recordul mondial

Erling Haaland rămâne modest, după demonstraţia de forţă de marţi seară

Erling Haaland a declarat, marţi seară, că încă mai are multe de îmbunătăţit în jocul său, după ce a marcat de două ori în meciul cu Paris Saint-Germain.

"Încă mai am multe de îmbunătăţit, trebuie să muncesc mult. Îmi doresc să fac totul mult mai bine şi să ajung cât mai departe", a declarat Haaland, în vârstă de 19 ani.

Haaland a marcat golurile echipei Borussia Dortmund în meciul cu PSG, scor 2-1, în turul optimilor Ligii Campionilor. Astfel, Haaland a ajuns la 11 goluri în şapte meciuri jucate pentru echipa germană.

Afla mai multe despre: ucl 

viewscnt
Articole similare