Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La un pas de tragedie! O şalupă izbeşte în plin un kaiac în care se aflau patru sportivi. ”E un miracol că sunt în viaţă”

VIDEO | La un pas de tragedie! O şalupă izbeşte în plin un kaiac în care se aflau patru sportivi. ”E un miracol că sunt în viaţă”

Alte sporturi

Comentarii

Patru kaiacişti au fost la un pas de moarte, după ce barca în care se aflau a fost lovită în plin de o şalupă.

Patru kaiacişti de la CSS Orşova au fost la un pas de moarte, după ce o şalupă a lovit în plin barca în care se aflau aceştia. Sportivii ieşiseră la antrenament pe Dunăre când o altă îmbarcaţiune a trecut cu viteză mare direct prin kaiacul lor.

Aceştia au scăpat cu viaţă, încă au tras o mare sperietură. Întreaga scenă a fost filmată de aceleaşi persoane care i-au salvat pe sportivi din apele Dunării. Directorul clubului sportiv a discutat despre incident şi a dezvăluit că poliţia a luat măsuri împotriva persoanelor de pe ambarcaţiunea care i-a lovit pe kaiacişti.

La un pas de tragedie!

”Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 11:45. Sportivii sunt juniori II, la secţia de kaiac-canoe a clubului nostru şi erau la cel de-al doilea antrenament al zilei. După ce am văzut şi eu acest video, pot spune că e un miracol că au scăpat cu viaţă.

Au fost la spital şi nu au leziuni grave. Doar câteva vânătăi. Sunt însă speriaţi. Au avut noroc că nu i-a atins motorul. Am atras mereu atenţia faţă de aceste persoane care fac turism pe Dunăre. Le-am zis să meargă încet măcar până ies din zona pistei noastre de antrenament.

Din cauza lor, de multe ori, suntem nevoiţi să facem primul antrenament la 7 dimineaţa şi pe ultimul seara târziu. Acea barcă cu motor a fost identificată de poliţia de frontieră şi s-au luat măsuri”, a declarat pentru ProSport directorul CSS Orşova, Alexandru Ghiţoaica.

VIDEO cu incidentul

Afla mai multe despre: acicdent kaiac 

viewscnt
Articole similare