Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La un pas să iasă din emisiune! Întrebările despre arbitraj l-au făcut să îşi piardă cumpătul: "Dan Petrescu e prea cunoscut şi prea bun"

VIDEO | La un pas să iasă din emisiune! Întrebările despre arbitraj l-au făcut să îşi piardă cumpătul: "Dan Petrescu e prea cunoscut şi prea bun"

CFR Cluj

Comentarii

Inamicul numărul unu al arbitrilor din Liga I, Dan Petrescu nu mai suportă să discute pe tema arbitrajului românesc. Invitat în emisiunea Sport Report, antrenorul lui CFR Cluj s-a enervant în momentul în care moderatorul Silviu Tudor Samuilă a încercat să afle motivul din spatele comportamentului vulcanic al lui Petrescu.

Scandalul dintre Dan Petrescu şi arbitrii români a explodat la meciul dintre Astra şi CFR Cluj, atunci când antrenorul campioanei l-a înjurat ca la uşa cortului pe centralul Sebastian Colţescu.

"(Ţie ti se pare ok ce faci, felul în care te-ai comportat cu Colţescu?)
Nu mi se pare corect ce am făcut eu, dar nu mi se pare corect ce a făcut el. Am avut trei cartonaşe roşii şi şase galbene şi echipa mea nu a făcut niciun fault. 
Nu nu am făcut nimic, am fost doar aţâţaţi. Jucătorii mei au fost înjuraţi, li s-au arătat muşchii după meci... Vi se pare normal să facă asta un arbitru? 


(Comportamentul tău în Champions League este acelaşi cu cel din Liga I?) 
Da. Arbitrii vin, mă potolesc, îmi explică", a declarat Dan Petrescu în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport.

Prin urmare, Petrescu a văzut direct cartonaşul roşu, urmând ca miercuri, 11 septembrie, cazul tehnicianului să fie judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

Mai mult, se pare că, după înjurăturile lansate la foc automat de Petrescu asupra lui Sebastian Colţescu, mai mulţi arbitri din primul eşalon au făcut o coalţie împotriva antrenorului. Aceştia au decis facă un memoriu, o scrisoare de protest împotriva lui Dan Petrescu, pe care să o depună la Comisia Centrală a Arbitrilor şi la Federaţia Română de Fotbal.

Între timp, Dan Petrescu nici nu vrea să mai audă de arbitri, lucru demonstrat şi în emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport. Antrenorul care are trei titluri de campion în România s-a enervat atunci când moderatorul Silviu Tudor Samuilă a insistat pe tema arbitrajului. 

"Tot timpul găsesc scuze şi vinovat e Dan Petrescu. Vinovat e Dan Petrescu că a creat jucători pentru echipa naţională, că a jucat pentru echipa naţională, că mă cunoaşte toată lumea pe planeta asta. Asta e vinovat Dan Petrescu, e prea cunoscut şi prea bun. 

Nu am venit aici să vorbim să îi facem mari pe arbitrii, e istorie. Am terminat cu arbitrii, e istorie. Eu mă concentrez la echipa mea şi vreau să fiu respectat. 

(Ţi se pare că aţi avut arbitraje proaste?)
Hai să vorbim de altceva, te rog frumos.

Ce am făcut pentru 10 etape de suspendare? Unde aţi mai văzut aşa ceva? Pentru proteste şi pentru injurii, maxim două etape, aşa au luat toţi.
Silviu, te rog, hai să vorbim de altceva, dacă vrei să mai vorbim. Am venit la emisiune să vorbim de fotbal, nu de arbitri"
, a continuat Dan Petrescu.

 

Afla mai multe despre: arbitrajarbitridan petrescucfr clujprotestscandal 

viewscnt
Articole similare