Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lăcătuş a demisionat oficial de la CSA Steaua: "Pe cine să pună? Pe Talpan?" Anunţ de ultimă oră făcut de comandantul Bixi

VIDEO | Lăcătuş a demisionat oficial de la CSA Steaua: "Pe cine să pună? Pe Talpan?" Anunţ de ultimă oră făcut de comandantul Bixigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Situaţia celor de la CSA Steaua l-a indignat pe Mihai Stoichiţă. Nu vede cu ochi buni plecarea lui Lăcătuş de la echipă.

„Marius LĂCĂTUŞ şi-a exprimat unilateral decizia de a demisiona de la conducerea tehnică a echipei, dar ne-a asigurat că va rămâne necondiţionat alături de Steaua. Îi respect această decizie; ieri şi-a luat la revedere de la echipă, dar vã asigur cã el va rămâne simbolul Stelei, alături de toate celelalte legende ale clubului", a declarat Bixi Pompiliu Mocanu pentru site-ul CSA Steaua.

"Pe această cale, dorim să informăm suporterii noştri că CSA STEAUA BUCUREŞTI va continua eforturile direcţionate către asigurarea performanţelor cu care suporterii roş-albaştri s-au obişnuit de-a lungul celor 72 de ani de existenţă, astfel încât clubul cu cea mai importantă istorie din toate timpurile sã revină pe locul pe care îl merită", se arată într-un comunicat emis de CSA Steaua. 

CSA Steaua a ratat pentru a doua oară la rând promovarea în Liga a treia, după înfrâgerea echipei FC Carmen. Situaţiei echipei şi a lui Lăcătuş l-a supărat din cale-afară pe Mihai Stoichiţă. 

"Nu numai la Dinamo e degringoladă. Acum ies din cadrul oficial, din cel de angajat al Federaţiei Române de fotbal. Ei şi-au distrus vulturul de pe emblemă, eu am spus-o acum 20 de ani, capul lui Lăcătuş merită pus în locul vulturului. Pe cine să pună, pe Talpan?", a spus indignat Stoichiţă. 

Afla mai multe despre: csasteauaemblemalacatus stoichita 

viewscnt
Articole similare