Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lăcătuş, tras la răspundere de ultraşi. Dialog uluitor între suporteri şi "fiară": "V-a sunat Janos Szekely la prânz şi dormeaţi..."

VIDEO | Lăcătuş, tras la răspundere de ultraşi. Dialog uluitor între suporteri şi "fiară": "V-a sunat Janos Szekely la prânz şi dormeaţi..."

Fotbal intern

Comentarii

Nucleul dur al suporterilor CSA Steaua l-au tras la răspundere pe Marius Lăcătuş chiar la stadion, după meciul cu FC Carmen, care a marcat ratarea şansei de a promova în Liga a 3-a. Suporterii unui grup ultras din Ghencea i-au reproşat lui Lăcătuş strategia pe care a avut-o. Alături de "fiară" au fost prezenţi şi jucătorii de la Steaua.

Un subiect important din dialogul dintre suporteri şi Lăcătuş a fost motivul pentru care Janos Szekely, fost jucător la Oţelul Galaţi şi actuala FCSB, nu a mai ajuns la echipa susţinută de Ministerul Apărării. Suporterii le-au reproşat oficialilor că niciun angajat de la CSA nu ştia când s-a terminat perioada transferurilor şi astfel au ratat aducerea mai multor jucători, printre care şi Szekely. 

"V-a sunat Janos Szekely la prânz şi dormeaţi...", i-a spus un fan lui Lăcătuş. "Şi care e problema ta că dormeam? Care e problema ta? Vezi că eu sunt băiat respectuos, te ascult, dar asta nu înseamnă că sunt tolomac şi tac din gură", a fost răspunsul manager-ului general de la Steaua. 

De altfel, fanii sunt nemulţumiţi că oficialii echipei nu depun acelaşi efort pe care l-au depus ei la fiecare meci, în tribune, şi au rămas în continuare în Liga a 4-a, când echipe precum Rapid sau Carmen au reuşit să depăşească acest prag. "Noi suntem aici dinainte să veniţi dumneavoastră. Steaua e in Liga a 4-a, s-a facut de râs".

La finalul discuţiei, fanii le-au luat tricourile jucătorilor: "Tricourile astea nu sunt de voi. Nu puteţi, v-am înţeles un an. Cât să vă mai înţelegem?". 

Afla mai multe despre: lacatuscsa steaualiga a 4-aultras 

viewscnt
Articole similare