Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lacrimi de căpitan. Andrei Radu a izbucnit în plâns după fluierul de final al victoriei istorice contra Angliei. Imagini inedite de pe teren

VIDEO | Lacrimi de căpitan. Andrei Radu a izbucnit în plâns după fluierul de final al victoriei istorice contra Angliei. Imagini inedite de pe teren

Echipa națională

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale de tineret a României, Andrei Radu, a fost copleşit de emoţii la finalul meciului cu Anglia, câştigat de tricolorii mici într-un mod entuziasmant, scor 4-1, în etapa a doua a Grupei C de la Euro 2019.

Imediat după fluierul de final al centralului suedez Andreas Ekberg, Andrei Radu a izbucnit în plâns, dar a fost îmbărbătat de bunul său prieten George Puşcaş.

Anglia - România 2-4. Victorie spectaculoasă pentru naţionala de tineret

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Echipa României a debutat cu victorie la competiţia din Italia şi San Marino, scor 4-1, cu naţionala Croaţiei, în timp ce Anglia a pierdut în ultimele minute meciul cu Franţa, scor 1-2.

În ultima etapă, la 24 iunie, vor avea loc meciurile: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00).

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare