Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lacrimi în loc de fericire! Şi Carvajal s-a accidentat în finala Ligii. INCREDIBIL | Spaniolul a ratat EURO 2016 în condiţii similare

VIDEO | Lacrimi în loc de fericire! Şi Carvajal s-a accidentat în finala Ligii. INCREDIBIL | Spaniolul a ratat EURO 2016 în condiţii similaregalerie foto
Comentarii

Carvajal s-a accidentat şi el în finala cu Liverpool, în minutul 35 şi riscă să rateze şi el Cupa Mondială. Fundaşul lui Real Madrid a ratat şi EURO 2016, tot din cauza unei accidentări suferite în finala Ligii Campionilor.

Prima repriză a finalei Real Madrid - Liverpool a fost marcată de două accidentări importante. Mai întâi, în minutul 30, a fost schimbat Salah, după o accidentare suferită la umăr, în urma unui duel cu Ramos. Apoi, în minutul 35, a fost rândul lui Zidane să schimbe. Carvajal s-a accidentat la gleznă şi a părăsit terenul în lacrimi.



Dani Carvajal ar putea rata şi Cupa Mondială, dacă accidentarea este serioasă. Culmea ghinionului, în urmă cu doi ani, la EURO 2016, Carvajal n-a prins lotul din cauza unei accidentări. Atunci, s-a lovit tot în finala Ligii Campionilor, cu Atletico Madrid şi a părăsit plângând terenul (foto jos).

 

Afla mai multe despre: dani carvajalreal madridliverpool 

viewscnt
Articole similare