Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ladislau Boloni se implică în lupta contra COVID-19! ”Să lăsăm naivitatea la o parte şi să dăm drumul la inteligenţă!”

VIDEO | Ladislau Boloni se implică în lupta contra COVID-19! ”Să lăsăm naivitatea la o parte şi să dăm drumul la inteligenţă!”

Diverse

Comentarii

Fostul selecţioner, Ladislau Boloni, a făcut un apel către oameni să se vaccineze împotriva COVID-19, în cadrul unei campanii a Ministerului Tineretului şi Sportului.

Ladislau Boloni se implică în lupta contra COVID-19! ”Să lăsăm naivitatea la o parte şi să dăm drumul la inteligenţă!”

“Am practicat fotbalul, sportul rege, şi am avut şansa să fiu membru al echipei Steaua Bucureşti care a obţinut performanţa cea mai importantă a fotbalului românesc, câştigarea Cupei Campionilor Europeni. COVID-ul, sigur, a adus modificări în viaţa fiecăruia, deci, şi în viaţa mea. Pe mine nu atât izolarea, ci mai mult singurătatea m-a frământat cel mai mult. Eram la mii de kilometri de cei dragi, de nevasta mea, de familia mea, de fata mea... La ce mă gândeam când mă deplasam pentru a fi vaccinat? 

În primul, rând mă gândeam la mine. Ştiam, am citit, am auzit că prin vaccin pot să înving mai repede, mai uşor virusul. Am încredere, eu am încredere în cercetători. Am încredere în medici. Vaccinează-te! Ăsta este mesajul meu. Şi hai să lăsăm naivitatea la o parte. Hai să dăm drumul la inteligenţă şi să ne vaccinăm cu toţii!”, a spus Boloni într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a MTS.

„Campioni pentru viaţă” este o campanie iniţiată de Ministerul Tineretului şi Sportului, alături de ministrul şi campionul paralimpic Eduard Novak, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare şi a îndemna populaţia la vaccinare, cu sprijinul celor mai valoroşi sportivi ai României. Campania se bazează pe mesajele şi testimonialele acestora.

Afla mai multe despre: ladislau boloni-mts-românia 

viewscnt
Articole similare