Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lakers - Pacers, marea finală a primei Cupe NBA din istorie. ”Şoc” între LeBron James şi Haliburton, în Las Vegas, în exclusivitate pe Orange Sport

VIDEO | Lakers - Pacers, marea finală a primei Cupe NBA din istorie. ”Şoc” între LeBron James şi Haliburton, în Las Vegas, în exclusivitate pe Orange Sport

NBA

Comentarii

S-au încheiat semifinalele din In-Season Tournament, iar echipele care îşi vor disputa prima Cupă NBA din istorie sunt Indiana Pacers şi LA Lakers.

NBA | Duel tare de tot între LeBron James şi Haliburton, în finala In-Season Tournament

Indiana Pacers a trecut în semifinale de Milwaukee Bucks, scor 128-119, în timp ce Los Angeles Lakers a învins-o pe New Orleans Pelicans, scor 133-89.

Pacers au produs surpriza, după ce au eliminat în sferturi locul 1 din Conferinţa de Est, Boston Celtics (122-112), iar acum, în semifinale, au scos-o din competiţie şi pe ocupanta locului 2, Milwaukee Bucks.

Tyreese Haliburton, vedeta de la Pacers, a fost din nou senzaţional, cu 27 de puncte şi 15 pase decisive, fără vreo minge pierdută. 

La Milwaukee, Giannis Antetokoumpo a fost şi el la un nivel foarte bun, cu 37 de puncte şi 10 recuperări, dar Bucks au fost impreciţi pe final.

În a doua semifinală din In-Season Tournament, LA Lakers i-au demolat pe New Orleans Pelicans într-un meci fără istorie. 

LeBron James a terminat cu 30 de puncte, dintre care 17 în sfertul al doilea. A fost cel mai bun sfert făcut de James în întreg sezonul.

Finala In-Season Tournament, în direct pe Orange Sport

Astfel, marea finală a primei Cupe NBA din istorie este în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 03:30, pe T-Mobile Arena, din Las Vegas, în direct şi în exclusivitate pe Orange Sport 1.

Ce câştiguri financiare există în prima Cupă NBA din istorie

Fiecare jucător al echipei campioane va primi câte 500.000 de dolari, iar învinşii din finală vor fi remuneraţi cu câte 200.000 de dolari.

De altfel, vor fi recompensaţi şi jucătorii echipelor care au pierdut în semifinale, cu câte 100.000 de dolari, dar şi ale celor care au fost învinse în sferturi, cu câte 50.000 de dolari fiecare.

Afla mai multe despre: nbain season tournamentlebron jamestyreese haliburton 

viewscnt
Articole similare