Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lamine Yamal a plecat de pe teren în minutul 71, cu Porto, în seara în care a doborât un record. Nu s-a mai întors şi a fost schimbat

VIDEO | Lamine Yamal a plecat de pe teren în minutul 71, cu Porto, în seara în care a doborât un record. Nu s-a mai întors şi a fost schimbat
Comentarii

În seara în care a devenit cel mai tânăr titular din istoria Barcelonei în Liga Campionilor, Lamine Yamal (16 ani) a oferit un moment inedit în partida cu Porto (1-0, în etapa a 2-a a grupelor) şi şi-a lăsat echipa cu un om mai puţin pe teren pentru aproximativ 10 minute.

Presa din Spania a scris imediat după meciul Barcelonei de la Porto, câştigat cu 1-0 împotriva "Dragonilor", că Lamine Yamal a plecat de pe teren în minutul 71 al meciului de pe "Dragao". Momentul în care Yamal dispare de pe teren a fost surprins de camerele de pe arena portughezilor.

Motivul pentru care Lamine Yamal a plecat de pe teren în minutul 71 din Porto - Barcelona 0-1

Camerele TV n-au prins în direct momentul în care Lamine Yamal a plecat de pe teren, dar pe un cadru general s-a observat lipsa sa de pe gazon exact în minutele în care spaniolii a scris că a părăsit suprafaţa de joc, cu acordul lui Xavi, se pare. Presa spaniolă susţine că Yamal a plecat la toaletă, după ce i-a spus lui Xavi că are nevoie.

Profitând de o întrerupere, Lamine Yamal a ieşit şi a mers la vestiare, dar nu s-a mai întors. După ce a jucat cu un om mai puţin timp de 10 minute, Barcelona l-a schimbat pe puştiul-minune în minutul 80. După întrerupere, pe camere se vede că locul în care trebuia să stea Lamine Yamal e gol, iar mai apoi Sergi Roberto îl acoperă.

Reacţia lui Xavi

Xavi a reacţionat la finalul partidei şi a dezvăluit care a fost situaţia. "Lamine Yamal nu se simţea bine, îmi spunea de ceva vreme. Am profitat de o întrerupere şi i-am spus să plece repede la toaletă, dar în cele din urmă mi s-a spus că nu mai poate reveni pe teren", a declarat antrenorul Barcelonei la finalul partidei.

Barcelona a câştigat cu 1-0 deplasarea de la Porto cu un gol marcat de Ferran Torres în prelungirile primei reprize şi a acumuat şase puncte după primele două partide din grupa H a Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: barcelonalamine yamalvideochampions leagueteren 

viewscnt
Articole similare