Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lasă tot ce faci acum şi admiră golul ăsta! Romario Moise a reuşit o foarfecă demnă de Premiul Puskas şi a adus victoria pentru UTA în minutul 90+1

VIDEO | Lasă tot ce faci acum şi admiră golul ăsta! Romario Moise a reuşit o foarfecă demnă de Premiul Puskas şi a adus victoria pentru UTA în minutul 90+1

Liga 2

Comentarii

Mijlocaşul echipei UTA Arad, Romario Moise, a reuşit să înscrie două goluri de toată frumuseţea în victoria cu CSM Reşiţa, scor 3-2. Cea de-a doua reuşită a venit din foarfecă, în minutul 90+1, execuţie cu care fotbalistul de 23 de ani poate spera la Premiul Puskas.

Romario Moise, jucător împrumutat de divizionara secundă de la Astra Giurgiu, a dus scorul la 2-0, cu un şut superb din lovitură liberă, în minutul 23, după ce Ciprian Rus deschisese scorul în minutul 2, din centrarea aceluiaşi Moise.

În partea secundă, gazdele au revenit şi au reuşit să egaleze, prin golurile înscrise de Marco Ehmann (47) şi Florin Cioablă (69).

În minutul 90+1, însă, Romario Moise a reuşit un gol şi mai frumos decât primul: foarfecă de la marginea careului de 16 metri, lăsându-l fără reacţie pe Eduard Zimmermann, portarul şi căpitanul gazdelor.

În urma acestui succes, UTA a acumulat 26 de puncte şi a urcat pe locul secund în Liga 2, la un punct de liderul CS Mioveni. UTA are însă trei restanţe de recuperat.

Rezumatul meciului CSM Reşiţa - UTA Arad

Formaţia CSM Reşiţa a pierdut, scor 2-3, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei UTA Arad, în etapa a XIV-a a Ligii a II-a. Pentru CSM Reşiţa au marcat Ehmann (47) şi Cioablă (69), iar pentru UTA Arad au înscris Rus (2) şi Romario Moise (23 şi 90+2).

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare