Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Laszlo Balint este fair-play după înfrângerea cu Poli Iaşi. "Vreau să îl felicit pe Pancu. Au câştigat prin atitudine şi determinare. Echipa mea n-are suflet"

VIDEO | Laszlo Balint este fair-play după înfrângerea cu Poli Iaşi. "Vreau să îl felicit pe Pancu. Au câştigat prin atitudine şi determinare. Echipa mea n-are suflet"

UTA

Comentarii

UTA Arad a pierdut, acasă, duminică seară, scor 2-3, în faţa celor de la Poli Iaşi, într-o partidă din etapa a 4-a din Liga 1. Antrenorul gazdelor, Laszlo Balint, a fost extrem de supărat, însă a recunoscut superioritatea advesarilor săi.

UTA Arad reuşise trei rezultate de egalitate în primele trei etape din Liga 1, iar duminică, gazdele aveau şansa să câştige primul meci pe Stadionul "Francisc von Neuman", stadionul proaspăt inaugurat. Au condus cu scorul de 2-1 după "bijuteria" lui Octavian Ursu, însă Platini - min. 76, şi Onea - min. 84, au întors soarta partidei, în favoarea ieşenilor.

"Aş vrea să-l felicit pe Daniel Pancu pentru că azi au reuşit să câştige în faţa noastră prin atitudine şi determinare. Şi pentru mine asta e extrem de deranjat că echipa pe care o antrenez nu are suflet. Am fost surprinşi şi din punctul organizării defensive, am arătat multe vulnerabilităţi, o chestie care nu ne e specifică şi nu mă aşteptam să avem atâtea probleme.  S-a văzut un declin destul de mare comporativ cu etapa trecută, sperăm să reglăm cât se poate de repede aceste aspecte", a declarat Laszlo Balint, la finalul partidei.

După 4 partide, UTA Arad este pe locul 10, cu 3 puncte. În următoarea rundă, UTA se deplasează pe terenul celor de la Dinamo, luni, 28 septembrie, ora 21.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare