Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Latovlevici, nesigur după victoria cu Farul! Fundaşul stânga a fost lăsat mut de întrebarea: ”Vă gândiţi la play-off?”

VIDEO | Latovlevici, nesigur după victoria cu Farul! Fundaşul stânga a fost lăsat mut de întrebarea: ”Vă gândiţi la play-off?”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să se impună în faţa Farului Constanţa, scor 2-1, în a 12-a etapă a Ligii 1.

Farul Constanţa şi-a continuat seria slabă în deplasările din Liga 1, după ce a fost învinsă şi de FC Argeş, scor 1-2. Piteştenii lovit prin Arias şi Viana, înainte ca Jefte să reducă din diferenţă, de la punctul cu var. În şapte meciuri în deplasare, în campionat, Jucătorii lui Gică Hagi au reuşit să însumeze trei egaluri şi patru înfrângeri.

Cu victoria în faţa Farului, FC Argeş a urcat pe poziţia a noua în Liga 1, la egalitate cu constănţenii şi Rapid, la doar un punct de locurile de play-off. După fluierul final, Latovlevici a fost întrebat dacă se gândeşte la o clasare printre primele şase, dar nu a avut răspuns.

Latovlevici, lăsat mut de întrebarea: ”Vă gândiţi la play-off?”

Personal, eu am avut nişte mingi care le-am greşit şi mi s-au părut pur şi simplu de amatori, pentru că, la un nivel mult mai mare. te costă greşelile astea. De ce nu, să mergem din victorie în victorie, că dacă pot şi alţii, de ce nu şi noi? (n.r. vă gândiţi la play-off?) ...Da, nu ştiu ce să zic.

(n.r. despre teren) Nu ştiu cum să zic, aşa, e mocirlos, înfundător, instabil şi mai ales pentru jucătorii care au probleme, pot să se accidenteze. Eu îmi trăiesc viaţa normal, adică exact cum a specificat şi MM, încerc să duc o viaţă şi un stil sănătos”, a declarat Latovlevici.

Afla mai multe despre: iasmin latovlevicifc argeşargeş farulliga 1 

viewscnt
Articole similare