Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lăudat de toată lumea în Italia, Andrei Radu nu este mulţumit: "Nu am obţinut rezultatul pe care-l voiam"

VIDEO | Lăudat de toată lumea în Italia, Andrei Radu nu este mulţumit: "Nu am obţinut rezultatul pe care-l voiam"

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Andrei Radu, portarul naţionalei sub 21 de ani, este unul dintre cei mai în formă fotbalişti români. În Italia este lăudat atât de presă, cât şi de suporterii lui Genoa, echipa la care joacă, însă în ciuda acestui aspect, tânărul are motive de nemulţumire.

Andrei Radu a făcut un nou meci mare în Serie A, în partida dintre Genoa şi Napoli, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale de cotidianul Gazzetta dello Sport. La fel a fost cazul şi în partida cu AC Milan, de pe San Siro, când Radu a avut câteva parade senzaţionale pe parcursul celei de a doua reprize, dar a gafat chiar la final. 

În ciuda intervenţilor sale salvatoare, de fiecare dată Genoa a pierdut, iar acest lucru îl nemulţumeşte pe căpitanul României U21: "Da, s-a vorbit şi acolo după meci, dar până la urmă important este că am încercat să îmi ajut echipa dar, din păcate, nu am obţinut rezultatul pe care-l voiam, dar acum trebuie să muncim în continuare şi să ne propunem noi obiective şi să le împlinim".

8 meciuri a jucat Radu în actuala stagiune din Seria A şi a primit 16 goluri. 

Afla mai multe despre: ionut andrei radugenoaromania u21 

viewscnt
Articole similare