Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Laura Coman şi-a fixat obiectivele pentru Campionatul Mondial: "Nu vreau să pun presiune pe mine, vreau să fie o surpriză"

VIDEO | Laura Coman şi-a fixat obiectivele pentru Campionatul Mondial: "Nu vreau să pun presiune pe mine, vreau să fie o surpriză"

Sporturi

Comentarii

Weekend-ul trecut a fost unul aproape perfect pentru Laura Coman. A devenit campioană europeană la puşcă aer comprimat 10 metri şi a câştigat şi bronzul cu echipa la aceeaşi competiţie.

"Sunt sigură că am văzut pe acea tabelă că am pierdut finala şi că efectiv am ieşit din poziţie. În momentul în care n-a venit nimeni mi-am zis că e ceva ciudat. M-am uitat pe tabelă încă o dată şi am văzut că era egalitate şi că trebuie să mai trag. În secunda următoare, am reintrat în poziţie, m-am concentrat şi doar a trebuit să trag" , a declarat Laura Coman.

Coman şi-a stabilit şi următoarele obiective: vrea medalie şi la Mondial, pentru a-şi asigura prezenţa la Jocurile Olimpice.

"Nu vreau să pun presiune pe mine. Nu ştiu când se va obţine acel loc cotă. Poate să se obţină în China, poate să se obţină la Rio, poate să se obţină anul viitor, ideea este că merg cu toată încrederea, îmi doresc să-mi fac treaba cum trebuie şi restul să fie surpriză cum a fost şi acest Campionat European" , a mai spus Laura Coman.

Afla mai multe despre: laura comanjocurile olimpiceriochinacampionatul european 

viewscnt
Articole similare