Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Laura Coman, super optimistă după aurul cucerit la Jocurile Europene: "La nivel european nu mai am nimic de demonstrat"

VIDEO | Laura Coman, super optimistă după aurul cucerit la Jocurile Europene: "La nivel european nu mai am nimic de demonstrat"

Sporturi

Comentarii

Sportiva s-a întors în ţară după participarea la competiţia de la Minsk. Laura a cucerit titlul continental la o lună după ce îşi asigurase şi calificarea la Jo de la Tokyo.

Sportiva antrenată de Olimpiu Marin aşteaptă acum noi provocări. 
 
"Eu îmi doresc şi mai mult de atât. La nivel european deţin absolut toate recordurile şi sunt numărul 1 de atâta timp, am câştigat toate concursurile în ultima perioadă deja nu mai reprezintă o ştachetă pentru mine. Plec încrezătoare către concursurile mondiale, cupele mondiale. Noi nu mai avem campionate mondiale din păcate pentru că sunt sigură că aş fi avut un an foarte bun la campionatul mondial dacă s-ar fi ţinut. O să vină jocurile, o să fie suprize. nici nu mă mai gândesc. Încerc să trăiesc momentul şi să fiu suprinsă de unde pot ajunge" a declarat sportiva la revenirea acasă. 
 
Nu la fel de fericită a fost Bernadette Szocs, care a pierdut două finale în Belarus. 
 
"A fost o competiţie foarte grea. Bineînţeles mi-am dorit şi o medalie de aur, dar am fost foarte aproape şi sunt mândră cu cele două medalii de argint.  Singurul lucru care mă face foarte tristă că am ratat două calificări pentru Jocurile Olimpice şi sunt pozitivă că până la urmă o să ne calificăm şi la dublu mixt că facem un dublu mixt extraordinar şi suntem pe drumul cel bun şi cu echipa şi bineînţeles la simplu" adaugă la rândul ei Bernie. 
 

 

Afla mai multe despre: jocuri europenelaura comanbernadette szocsminskautirtenis de masa 

viewscnt
Articole similare