Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Laurenţiu Roşu, totul despre marele derby: "Asta s-ar putea s-o coste pe FCSB!" Cum vede situaţia de la Dinamo

VIDEO | Laurenţiu Roşu, totul despre marele derby: "Asta s-ar putea s-o coste pe FCSB!" Cum vede situaţia de la Dinamo

Liga 1

Duminică, Dinamo şi FCSB se vor înfrunta în derby-ul României, în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 21:00. În turul sezonului regulat, cele două echipe au remizat, scor 3-3.

Laurenţiu Roşu, fost jucător şapte ani la Steaua, se teme că slăbiciunile din apărare ar putea să o coste pe FCSB în derby-ul cu Dinamo. Dică nu se va putea baza pe Junior Morais, suspendat şi nici pe Bălaşa şi Momcilovic, care încă nu şi-au revenit după accidentări. În schimb, Planic ar putea reveni, după ce s-a accidentat în partida cu FC Voluntari.

"În continuare este un derby, pentru că echipa FCSB, chiar dacă nu are aceeaşi denumire, este aceeaşi echipă. La meciul acesta, foarte important, ca la toate derby-urile care au fost până acum, trebuie să fie stadionul plin ca să fie o atmosferă foarte frumoasă.

Steaua, sau FCSB cum se numeşte acum, are probleme cu fundaşii centrali, Dinamo cu mai mulţi jucători care au fost şi daţi afară din cauza evoluţiilor slabe pe care le-au avut, schimbări de antrenori...sunt ambele echipe cu probleme, deci vor înfrunta acest derby cu unele probleme.

Dinamo încă nu este la retrogradare. A fost pentru o perioadă, dar e campionatul lung şi Dinamo dacă se întăreşte poate să revină acolo sus, în partea de play-off, pentru că e o echipă foarte iubită în Romnânia, are foarte mulţi suporteri care îi sprijină şi are un atu în privinţa asta"
, a declarat Laurenţiu Roşu.

Laurenţiu Roşu a evoluat la Steaua în perioada 1993-2000 şi a câştigat 5 titluri, 3 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta