Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Laurenţiu Rus, devastat după ce l-a lăsat inconştient pe Mihăilă: ”Astfel de incidente nu-şi au locul în fotbal!” Primele reacţii

VIDEO | Laurenţiu Rus, devastat după ce l-a lăsat inconştient pe Mihăilă: ”Astfel de incidente nu-şi au locul în fotbal!” Primele reacţii

Superliga

Comentarii

Laurenţiu Rus spune că a rămas marcat de felul în care l-a lovit pe Valentin Mihăilă şi spune că n-a intenţionat să-l accidenteze. Mijlocaşul lui Poli Iaşi şi-a cerut scuze pentru acea fază şi spune că a ţinut permanent legătura cu Mihăilă.

Laurenţiu Rus a şocat în partida dintre Poli Iaşi şi Craiova, scor 0-3. Mijlocaşul de 33 de ani a intrat foarte dur la Valentin Mihăilă, l-a lovit puternic cu mâna în zona gâtului şi jucătorul Craiovei a căzut inconştient, într-o scenă tulburătoare. Ulterior, mijlocaşul de 18 ani a fost transportat la spital şi medicii au constatat că nu are nimic grav.

În prima intervenţie de la acel eveniment, Laurenţiu Rus spune că regretă enorm întâmplarea. Mijlocaşul lui Poli Iaşi recunoaşte că a vrut să-l lovească, dar nu s-a gândit că impactul va fi atât de puternic.

”Într-adevăr, eu am vrut să îl opresc pe Valentin din a urca cu mingea spre poarta noastră. În schimb, intensitatea atacului, duritatea, modul, locul loviturii, nu cred că poate cineva să îşi imagineze că mi-am dorit aşa ceva. Pe această cale, vreau să îmi cer scuze încă o dată lui. Am încercat să fiu aproape de el, de părinţii lui şi toţi apropiaţii pentru că a fost un şoc, o sperietură groaznică, nimănui nu-i doresc să treacă prin asemenea momente.

Vreau să se înţeleagă că, chiar dacă am dorit să fac fault, nu am dorit să se ajungă aşa departe, la asemenea intensitate şi regret cu adevărat. Am vorbit cu el, era OK băiatul când am ajuns, era speriat într-adevăr, dar mă bucur că se simte bine. Am vorbit cu el şi zilele acestea. Sper să treacă cât mai repede, să fie puternic şi să aibă evoluţii cât mai bune în continuare în carieră, pentru că este un tânăr foarte talentat şi merită acest lucru.

Vreau să le transmit tuturor jurnaliştilor şi oamenilor din sport care m-au sunat şi care doreau să intre în contact cu mine, cred că cel mai bun mod de a comunica cu presa a fost în termeni oficiali, la panou, într-o miniconferinţă alături de Flavius. În momentul ăsta îmi este greu să mă mai gândesc la fotbal, la cum mai pot eu ajuta echipa şi am avut o discuţie cu Flavius în care i-am spus că nu mai văd lucruri benefice în relaţia mea cu Poli Iaşi. O să fie o discuţie la nivelul conducerii şi o să mă anunţe rezultatul.

O să vedem ce decizie ia Comitetul Executiv de la Poli Iaşi şi, dacă mi se va mai acorda o şansă sau dacă voi mai juca, voi face totul cât mai bine şi la cel mai înalt nivel, la un nivel la care am fost şi sper ca acest fel de incidente să nu se mai repete, pentru că nu îşi au locul pe terenul de fotbal şi cred că nu îşi mai au rostul cuvintele atunci când vezi un copil căzut inconştient pe teren”,
a declarat Laurenţiu Rus.

Afla mai multe despre: laurentiu ruspoli iasics u craiovaliga 1,  

viewscnt
Articole similare