Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lazio a urcat pe loc de Champions League după o gafă incredibilă a portarului lui Empoli. Ştefan Radu, aproape de un record fabulos

VIDEO | Lazio a urcat pe loc de Champions League după o gafă incredibilă a portarului lui Empoli. Ştefan Radu, aproape de un record fabulos

Serie A

Comentarii

Cu Ştefan Radu integralist, Lazio s-a impus cu 1-0 în faţa lui Empoli, pe teren propriu, în primul meci din etapa cu numărul 23 din Serie A. Echipa din Roma a urcat pe loc de Champions League, dar are un meci în plus faţă de echipele aflate mai jos în clasament.

A fost nevoie de o lovitură de la 11 metri pentru ca Lazio să se impună în faţa lui Empoli, echipă aflată aproape de zona retrogradării. În minutul 41, portarul Provedel s-a complicat inutil, a pierdut mingea şi a fost nevoit să faulteze, iar arbitrul a dictat penalty. Caicedo a transformat lovitura de la 11 metri, unicul gol al partidei.

Lazio se află acum pe ultimul loc de Champions League, însă poate fi depăşită de AC Milan, care are un meci mai puţin disputat.

Pentru Ştefan Radu, integralist, a fost un meci special. A ajuns la 270 de prezenţe în Serie A, fiind al patrulea în topul all time al lui Lazio. La 32 de ani, mai are nevoie de 52 de meciuri pentru a deveni jucătorul cu cele mai multe meciuri în campionarul Italiei din întreaga istorie a lui Lazio.

Afla mai multe despre: laziostefan raduserie a 

viewscnt
Articole similare