Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lazio - Bologna 2-0. "Biancoceleştii" au câştigat şi au urcat pe primul loc în Italia. Ştefan Radu, la meciul 300 în Serie A

VIDEO | Lazio - Bologna 2-0. "Biancoceleştii" au câştigat şi au urcat pe primul loc în Italia. Ştefan Radu, la meciul 300 în Serie A

Stranieri

Comentarii

Lazio Roma a învins-o pe Bologna, în etapa cu numărul 26 din Serie A şi a urcat pe primul loc.

VIDEO | Lazio - Bologna 2-0 (L.Alberto 18, Correa 21)

Ştefan Radu şi Lazio au urcat pe primul loc în Serie A, pentru prima dată în acest sezon. Echipa din capitala Italiei s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în faţa Bolognei. Ambele reuşite au venit în primele 20 de minute de joc. Luis Alberto a înscris primul, din pasa lui Immobile. Mijlocaşul spaniol şi-a trecut în cont şi un assist, la golul marcat de Correa.


Min 21: GOOOLLL LAZIO! Correa majorează diferenţa de pe tabelă!

Min.18: GOOOLLL LAZIO! Luis Alberto a deschis scorul după un şut foarte bun din marginea careului.


Echipele de start: 

  • Lazio: Strakosha - Gabarron, Luiz Felipe, Radu - Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Alberto, Jony - Correa, Immobile
  • Bologna: Skorupski - Tomiyasu, Danilo, Bani, Denswil - Orsolini, Poli, Schouten, Soriano, Barrow - Palacio

Fotbalistul român Ştefan Radu (33 de ani) este gata să scrie o nouă pagină în cartea de istorie a celor de la Lazio Roma, sâmbătă, în partida pe care "Biancocelestii" o vor disputa în compania celor de la Bologna. Ştefan Radu este anunţat titular în meciul contra "Rossoblu" şi va avea ocazia să bifeze al 300-lea meci în Serie A pentru Lazio, fiind doar al doilea jucător din istorie care reuşeşte acest lucru, după Aldo Puccinelli cu 319 meciuri, în perioada 1940-1955.

  • LIVE VIDEO | Lazio - Bologna, de la ora 16, la Telekom Sport 2

Dacă se impune împotriva Bolognei, Lazio va urca pe prima poziţie în Serie A, cel puţin pentru moment. Meciul dintre Juventus Torino şi Internazionale Milano, din această etapă, a fost amânat din cauza coronvirusului, iar "Derby d'Italia" a fost reprogramat pentru 13 mai, alături de alte patru meciuri de asemenea amânate: Udinese - Fiorentina, AC Milan - Genoa, Parma - Spal şi Sassuolo - Brescia. 

Clasament actual Serie A:  1. Juventus (60 p), 2. Lazio Roma (59 p), 3. Inter (54 p), 4. Atalanta (45 p)... 

Lazio Roma nu a mai învins pe Bologna pe Olimpico din 2015. Atunci, romanii câştigau cu 2-1 datorită reuşitelor lui Biglia şi Kishna. Din echipa de atunci a celor de la Lazio au supravieţuit  doar şapte jucători: Ştefan Radu, Marco Parolo, Senad Lulic, Danilo Cataldi, Patric, Guerrieri şi Milinkovic-Savic.

Ultimele trei meciuri de pe Olimpico, în Serie A, s-au terminat la egalitate. În ultimii 20 de ani, Bologna s-a impus o singură dată pe terenul celor de la Lazio Roma, în 2012. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat un an mai târziu, când Lazio a câştigat cu 6-0, cu Ştefan Radu titular şi Miroslav Klose, marcator a cinci goluri.

Afla mai multe despre: stefan radulazio roma 

viewscnt
Articole similare