Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lazio - Napoli 1-0. Cu Ştefan Radu titular, lazialii au bătut-o şi pe Napoli şi rămân în coasta lui Inter şi Juve

VIDEO | Lazio - Napoli 1-0. Cu Ştefan Radu titular, lazialii au bătut-o şi pe Napoli şi rămân în coasta lui Inter şi Juve

Serie A

Comentarii

Lazio a ajuns la 10 victorii consecutive. A învins-o şi pe Napoli prin golul lui Ciro Immobile.

Forma extraordinară a lazialilor continuă. Contra lui Napoli, Lazio nu a făcut un meci impresionant, dar s-a impus la final cu scorul de 1-0.

 

 

Firesc, golul victoriei nu-l putea marca altcineva decât Ciro Immobile, golgheterul echipei lui Simone Inzaghi. Cu acest gol. Ciro a ajuns la borna 20 de goluri marcate.

Lazio a făcut 42 de puncte după acest meci, la trei puncte în spatele celor două formaţii de top ale Italiei în acest moment: Inter şi campioana Juventus. Ştefan Radu a fost titular şi a jucat pe toată durata meciului derby cu Napoli.


Echipele de start:

  • Lazio: Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic - Caicedo, Immobile.
  • Napoli: Ospina - Hysaj, Di Lorenzo, Manolas, Mario Rui - Fabian Ruiz, Allan, Zielinski - Callejon, Milik, Insigne.

Min. 82: GOOOL Lazio. Ciro Immobile deschide scorul, după ce îi suflă balonul goalkeeper-ului lui Napoli, Ospina, care s-a complicat fără rost în propriul careu. Di Lorenzo a încercat să evite golul, dar nu a făcut decât să devieze în proprie poartă.

Pauză pe Stadio Olimpico: Lazio - Napoli 0-0. Rezumatul primei reprize

Min. 1: A început partida de pe Stadio Olimpico.


Lazio traversează o formă excelentă şi a legat cinci victorii consecutive în Serie A, în ultimele cinci meciuri. Nicio altă echipă din campionatul italian nu a reuşit o prestaţie similară în ultima vreme, ceea ce face din gruparea antrenată de Simone Inzaghi cea mai în formă echipă a campionatului.

Adversarul echipei romane de sâmbătă este Napoli, formaţie care în ultimele cinci meciuri a bifat trei înfrângeri. La ultima confruntare directă pe Olimpico, Napoli s-a impus cu scorul de 2-1. De altfel, Lazio nu a mai bătut-o pe Napoli. în meci direct,  din mai 2015, atunci când gruparea lazială s-a impus cu scorul de 4-2 pe San Paolo.

De atunci, Napoli a făcut instrucţie în meciurile cu Lazio, ajungând chiar să câştige cu scorul de 5-0 câteva luni mai târziu, sau de două ori la rând cu 4-1 în 2017 şi 2018.

  • LIVE VIDEO Lazio - Napoli, sâmbătă ora 19:00, în direct la Telekom Sport 1

Situaţia este diferită acum. Lazio Roma este în mod clar echipa mult mai în formă şi are prima şansă la o victorie importantă în faţa noii echipe a lui Gennaro Gattuso. Koulibaly şi Ghoulam sunt incerţi de la napoletani pentru acest meci, în timp ce francezul Malcuit şi belgianul Mertens au şanse mici să fie recuperaţi până la ora meciului. Kishna este absenţa cea mai importantă de la Lazio, dar olandezul (accidentat la genunchi) nu ar fi fost oricum titular. 

La casele de pariuri, Lazio este favorită certă, în timp ce o victorie a napoletanilor îi poate îmbogăţi pe pariori. În clasament, Lazio este pe locul 3 cu 39 de puncte, în timp ce Napoli e doar pe locul 8 cu 24 de puncte. Trupa lui Gattuso are nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu formaţiile care se luptă pentru cupele europene in Italia.
 

Afla mai multe despre: lazionapoliserie a 

viewscnt
Articole similare