Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lazio Roma învinge pe AC Milan, pe San Siro, scor 2-1

VIDEO | Lazio Roma învinge pe AC Milan, pe San Siro, scor 2-1

Serie A

Comentarii

AC Milan - Lazio, unul dintre cele mai importante meciuri din etapa cu numărul 11 din Serie A, se joacă duminică, de la ora 21:45, la Telekom Sport 2.

LIVE VIDEO | AC Milan - Lazio 1-2 (Bastos - autogol 28/Immobile 25, Correa 83)

FINAL

Min. 83: GOOOLLL LAZIOOOO!!! A marcat argentinianul Correa.

 

Min. 28: GOOOLLL MILANNN !!! Fundaşul roman Bastos a deviat nefericit în proprie poartă, un balon trimis de polonezul Piatek.

Min. 25: GOOOLLLL LAZIOOO !!! A marcat golgeterul italian Ciro Immobile. 


Echipele de start: 

  • AC Milan: Donnarumma - Calabria, Duarte, Romagnoli, Hernandez - Paqueta, Bennacer, Krunic - Castillejo, Piatek, Calhanoglu.
  • Lazio: Strakosha - Bastos, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Alberto, Lulic - Correa - Immobile.

În etapa intermediară din Serie A, AC Milan a câştigat, 1-0, cu SPAL în ceea ce a reprezentat prima victorie a lui Stefano Pioli pe banca "diavolilor", după un egal cu Lecce şi o înfrângere cu cealaltă echipă din Roma. 

Lazio a învins fără probleme Torino, scor 4-0 şi este în acest moment pe locurile de Europa League. Totodată, pentru formaţia din capitala Italiei urmează meciul de la mijlocul săptămânii viitoare cu Celtic Glasgow, pe teren propriu. Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a fost în returul semifinalei din Cupa Italiei. Lazio o elimina pe Milan şi se califica în finala pe care avea să o câştige, 2-0, împotriva celor de la Atalanta. 

Gazzetta dello Sport anunţă că Ştefan Radu va fi lăsat pe bancă de Simone Inzaghi. În cealaltă tabără, Pioli nu poate conta pe Mussachio. Argentinianul s-a accidentat în meciul cu SPAL şi a jucat doar 45 de minute. 

ECHIPELE PROBABILE 

AC Milan (4-3-3): Donnarumma - Duarte, Calabria, Romagnoli, Theo Hernandez - Paqueta, Biglia, Krunic - Suso, Piatek, Calhanoglu 
Absenţi: Ricardo Rodriguez, Caldara, Musacchio

Lazio (3-5-2): Strakosha - L. Felipe, Acerbi, Bastos - Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Luljc - Immobile, Correa
Absenţi: Proto 

Afla mai multe despre: ac milanlazioserie a 

viewscnt
Articole similare