Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Lazio s-a răzbunat pe Atalanta! Ştefan Radu a pasat decisiv. Toate rezumatele din Serie A sunt aici

VIDEO Lazio s-a răzbunat pe Atalanta! Ştefan Radu a pasat decisiv. Toate rezumatele din Serie A sunt aici

Serie A

Comentarii

Lazio a obţinut duminică o victorie importantă la Bergamo, scor 3-1. Fundaşul român, Radu Ştefan, a pasat decisiv

Lazio s-a răzbunat pe Atalanta pentru eliminarea din Cupa Italiei şi a câştigat clar la Bergamo în campionat. Marusic a deschis balul după două minute de joc, cu un gol de poveste. Ştefan Radu i-a pasat muntenegreanului. Biancocelestii şi-au dublat avantajul la şase minute după pauză. Correa a scăpat singur cu Gollini şi a marcat. Bergamascii au început să spere spre final, când Pasalic a redus din handicap. A fost însă doar un foc de paie. Muriqi a punctat din nou, după reuşita din Cupă, iar Lazio s-a impus cu 3 la 1 şi a trecut peste Atalanta în clasament.

Vlad Chiricheş a ratat confruntarea cu Răzvan Marin în Cagliari - Sassuolo. Mijlocaşul gazdelor a fost printre cei mai buni jucători din echipa lui DI Francesco. A marcat în minutul 9, dar reuşita sa a fost anulată pentru offside. Cu un sfert de oră înainte de final, Marin a centrat perfect pentru golul lui Joao Pedro. Reuşita căpitanului nu a fost suficientă însă pentru ca echipa din Sardinia să câştige toate punctele. Boga a înscris în ultimul minut, iar partida s-a terminat 1 la 1.

Genoa a obţinut a treia victorie din ultimele patru etape, după ce s-a impus categoric pe terenul lui Crotone. Destro a deschis scorul, iar după numai cinci minute, Czyborra a prins un voleu de excepţie şi a înscris pentru 0 la 2. Destro a reuşit dubla în actul secund, a bifat a noua sa reuşită stagională, iar Crotone - Genoa s-a încheiat 0 la 3.

Udinese a pus capăt seriei de 9 meciuri fără victorie. Friulanii au cîştigat pe terenul Speziei cu 1-0, printr-un gol din penalty. Argentinianul Rodrigo de Paul a înscris şi a ajuns la cinci reuşite în acest sezon. Sud-americanul a fost şi printre cei doi eliminaţi din finalul meciului, alături de jucătorul Speziei, Saponara.

Afla mai multe despre: lazioatalantaserie arezumate 

viewscnt
Articole similare