Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lazio - Spal 4-1. Sergej l-a învins pe Vanja şi Immobile l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo

VIDEO | Lazio - Spal 4-1. Sergej l-a învins pe Vanja şi Immobile l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo

Serie A

Comentarii

Într-un meci din etapa a 11-a din Serie A, transmis în direct pe Telekom Sport 2, Lazio a învins-o pe Spal cu scorul de 4-1. Ştefan Radu a fost integralist.

Sergej l-a bătut pe Vanja în primul meci din Seria A de duminică, pentru că am văzut duelul familiei Milinkovic-Savic. Fratele cel mic, Vanja, a avut cel mai mult de suferit, pentru că a fost titularul din poarta lui Spal şi a încasat patru goluri de la elevii lui Simone Inzaghi. 

Immobile a fost cel care a deschis scorul, în minutul 26, însă doar două minute mai târziu, echipa din Ferrara a egalat prin reuşita lui Antenucci. Totuşi, până la pauză, Lazio a preluat din nou conducerea, printr-o nouă reuşită a lui Immobile, care, cu această ocazie, a trecut peste Cristiano Ronaldo, Insigne şi Mertens în clasamentul golgheterilor şi este al doilea în ierarhia celor mai buni marcatori din Serie A, cu opt goluri, unul mai puţin decât polonezul Piatek. 

În a doua parte, presiunea pusă de Spal a fost aproape inexistentă, iar Lazio a mai punctat de două ori prin Cataldi şi Parolo şi a avut un final liniştit de meci. Astfel, Lazio urcă pe locul 4, cel puţin temporar, pentru că Milan închide etapa la Udinese. 

Spal rămâne pe locul 15 şi a înregistrat a doua înfrângere consecutivă, după eşecul din etapa trecut, 0-3, cu Frosinone. 

Afla mai multe despre: laziospallazio spalserie amilinkovic-savicstefan radu 

viewscnt
Articole similare