Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Le-a stat ceasul tuturor | Ronaldo a venit la conferinţa de presă cu două milioane de euro la mână: "Oare este rezistent la apă?"

VIDEO | Le-a stat ceasul tuturor | Ronaldo a venit la conferinţa de presă cu două milioane de euro la mână: "Oare este rezistent la apă?"galerie foto
Comentarii

Sute de diamante la conferinta de presă premergătoare meciului dintre Manchester United şi Juventus! Cristiano Ronaldo a fost vedeta zilei.

Starul portughez s-a întors la Manchester pentru super-duelul din grupa H a Ligii Campionilor. Toţi ochii au fost aţintiţi pe el, iar jurnaliştilor nu le-a scăpat nici un detaliu. La conferinţa de presă, Ronaldo a purtat un ceas încrustat în 424 de diamante albe, care valorează peste două milioane de euro. Internauţii au reacţionat imediat: "Oare este rezistent la apă?".

Pe langă ceas, Ronaldo a purtat la mâna stângă şi un inel cu diamante care cântăresc în total peste 15 carate şi care sunt evaluate la peste 100.000 de euro. 

Însă Ronaldo nu este cel mai excentric sportiv la acest capitol. Floyd Mayweather deţine, conform Forbes, un ceas de 16 milioane de euro. 

Cristiano Ronaldo are un salariu net de 30 de milioane de euro pe an.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare