Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Le cer scuze colegilor. Vina îmi aparţine”. Bălgrădean îşi asumă semieşecul de la Călăraşi după gafa din prima repriză

VIDEO | ”Le cer scuze colegilor. Vina îmi aparţine”. Bălgrădean îşi asumă semieşecul de la Călăraşi după gafa din prima repriză

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei Dunărea Călăraşi, în etapa a XXII-a a Ligii I, prima din acest an.

Cosmin Bălgrădean şi-a asumat la final vina pentru remiza obţinută de FCSB la debutul lui Mihai Teja pe banca roş-albaştrilor.

Dennis Man a deschis scorul pentru formaţia patronată de Gigi Becali, dar gazdele au egalat după o fază în care Bălgrădean şi Planici nu şi-au ajutat deloc echipa: ”Am primit golul din cauza mea, le cer scuze colegilor, punctele le-am pierdut pe mâna mea” a declarat Bălgrădean la finalul partidei pentru Telekom Sport.

Mihai Teja a început cu stângul aventura la FCSB. Roş-albaştrii au terminat la egalitate meciul de la Călăraşi, scor 1-1, iar CFR Cluj se poate distanţa şi mai mult în fruntea clasamentului: ”Într-adevăr astăzi am făcut un pas greşit, dacă CFR bate, se fac 8 puncte, după care în play off se vor înjumătăţi şi vom vedea. Eu cred că meritam azi toate cele trei puncte. A fost acea greşeală venită din partea mea şi asta a fost. Se întâmplă şi la case mai mari. Prima repriză a fost golul, şi o fază în utlimele secunde, cred că astăzi am jucat mai bine decât ei” a mai spus goalkeeper-ul FCSB-ului la finalul meciului.

Afla mai multe despre: cristi bălgrădeanfcsb 

viewscnt
Articole similare