Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lecţia predată de Gică Hagi la finalul meciului Viitorul - U Craiova 1-2! "Regele" nu s-a abţinut: "E inadmisibil"

VIDEO | Lecţia predată de Gică Hagi la finalul meciului Viitorul - U Craiova 1-2! "Regele" nu s-a abţinut: "E inadmisibil"

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a oferit prima reacţie după ce Viitorul a pierdut pe teren propriu cu U Craiova, scor 2-1. "Regele" şi-a spus nemulţumirile în faţa reporterilor prezenţi la zona mixtă.

VIDEO | Viitorul - U Craiova 1-2 (Iancu 17`/ Niţu 25`, Mihăilă 82`)

Hagi a evidenţiat fiecare aspect greşit făcut de elevii săi în partida cu U Craiova şi a fost nemulţumit de instrucţiunile pe care aceştia nu le-au respectat: "Ăsta e fotbalul, din păcate. Trebuia să fim mult mai atenţi la golul doi, pentru că eu cred că şi noi am greşit pe contraatac. Am avut ocazii multe, dar câteodată acesta e fotbalul. Nu intră mingea şi adversarul când are dă gol şi câştigă meciul, dar aşa, la general, cred că meciul a fost bun, am făcut un meci destul de bun, mai mult curaj trebuia, mai multă responsabilitate legată de rezultat. Pentru că jucăm meciuri decisive şi trebuia să fim mult mai responsabili, mai ales în partea a doua, unde curgeau minutele, eram mai obosiţi, venea şi oboseala şi trebuia să fim mult mai atenţi, ca să nu ne facă contraatac. Ei au un contraatac foarte bun, au jucători tehnici şi rapizi. Mai avem două meciuri şi vedem ce facem", a declarat Gică Hagi.  

"Regele" a fost mulţumit de compartimentul defensiv, dar a taxat ratările din atac: "Eu zic că apărarea a jucat foarte bine. Din punctul meu de vedere, singurul lucru pe care îl reproşez e construcţia. E nevoie de mai multă personalitate, pe faza ofensivă, dar în rest eu zic că au făcut lucruri bune. E inadmisibil să ratăm cât am ratat noi, din situaţii incredibile, dar ăsta e fotbalul", a mai spus antrenorul Viitorului. 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul u craiovagica hagi viitorulreactie gica hagi 

viewscnt
Articole similare