Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lecţie de devotament de la un jucător din Liga 1: "Orice echipă, dacă mă cheamă în momentul de faţă, nu mă duc!"

VIDEO | Lecţie de devotament de la un jucător din Liga 1: "Orice echipă, dacă mă cheamă în momentul de faţă, nu mă duc!"

Fotbal intern

Comentarii

Portarul echipei FC Viitorul, Valentin Cojocaru, oferă un adevărat exemplu de devotament. Fostul goalkeeper al FCSB-ului mărturiseşte că se simte excelent sub comanda lui Gică Hagi şi susţine că, în momentul de faţă, n-ar pleca de la Viitorul pentru nimic în lume.

"M-am acomodat foarte repede şi sunt bucuros de tot ce am făcut până acum şi sper să joc şi mai bine în continuare. Nu mă gândesc îmn acest moment la nicio plecare, sunt fericit aici.
Orice echipă, dacă mă cheamă în momentul de faţă, nu mă duc"
, a declarat Cojocaru, într-o conferinţă de presă.

Portarul de 23 de ani s-a referit apoi la situaţia la vârf din Liga 1.

"Este o luptă strânsă. Aţi văzut, toate echipele spun că vor să fie în playoff, toate echipele trag cât mai sus. Sunt puţine puncte faţă de locul 1, faţă de locul 2. Cu o victorie, două victorii eşti acolo sus, punctele se înjumătăţesc şi totul devine mult mai fierbinte", a adăugat Cojocaru.

Cojocaru apără la Viitorul de la începutul lui 2018 şi a adunat până în prezent 28 de meciuri. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la FCSB şi s-a mai aflat sub contract cu Apollon Limassol, FC Crotone şi Frosinone, dar fără să debuteze.

Afla mai multe despre: liga 1cojocaruviitorul 

viewscnt
Articole similare