Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lecţie de istorie pentru giuleşteni înainte de plecarea cu trenul spre Brăila. Imnul Rapidului a răsunat în Gara de Nord

VIDEO | Lecţie de istorie pentru giuleşteni înainte de plecarea cu trenul spre Brăila. Imnul Rapidului a răsunat în Gara de Nord

Fotbal

Comentarii

E la modă deplasarea cu trenul pentru meciurile din campionatul României. Rapidiştii au plecat din Gara de Nord spre Brăila.

Rapidul a luat Rapidul! Pancu si-a dus jucatorii cu trenul în deplasarea de la Brăila, unde vor juca împotriva celor de la Sportul Chişcani. "E important ca jucătorii noştri să se identifice cu ce avem noi în ADN, pentru că o să fim consideraţi întotdeauna echipa CFR-ului", a declarat Pancu. 

Înainte sa urce în trec, jucătorii Rapidului au avut parte şi de o mică lecţie de istorie. Mai întai au vizitat şi s-au pozat în Salonul Regal. "Am rămas impresionat, mi s-a părut un loc foarte frumos. Era pentru regi şi sperăm să fim şi noi la acel nivel din puncte de vedere fotbalistic", a mai spus Pancu. 

Apoi ofiterul de presa le-a aratat jucatorilor clădirea de lângă peronul 14, cel în care a fost hotelul Rapidului pe vremuri. Apoi a mai urmat o surpriză.  "S-a auzit imnul şi este o senzaţie plăcută. Suntem din nou peste tot acasă", a declarat Pancu. 

 (R: "A fost emotionant pentru voi sa auziti imnul?") "Da, bineînţeles. De aici sunt originile noastre, de la CFR", a declarat Virgil Drăghia.

Afla mai multe despre: rapidgara de nord. braila 

viewscnt
Articole similare