Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Legendarul Helmuth Duckadam, invitat special în cadrul emisiunii "Top Interviuri" cu Alexandru Săbău, joi, 21 mai, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1

VIDEO | Legendarul Helmuth Duckadam, invitat special în cadrul emisiunii "Top Interviuri" cu Alexandru Săbău, joi, 21 mai, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1galerie foto

Top Interviuri

Comentarii

Următoarea ediţie a emisiunii „Top Interviuri” se anunţa una câte se poate de interesantă. Invitatul special a lui Alexandru Sabău va fi legendarul Helmuth Duckadam. Emisiunea va putea fi urmărită în exclusivitate, joi, 21 mai, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1.

Helmuth Duckadam vine în studiourile Telekom Sport, pentru o nouă ediţie a emisiunii moderate de Alexandru Săbău.

Helmuth Duckadam a debutat în Divizia A la 17 decembrie 1978, apărând pentru UTA, în deplasare, la CS Târgovişte. După patru sezoane la UTA, a fost transferat la Steaua, unde s-a impus treptat ca titular. Are în palmares două titluri naţionale şi o Cupă a României, însă apogeul performanţei a fost în 1986, când a apărat patru penaltyuri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni, Barcelona – Steaua.

În prezent, fostul portar este preşedinte de imagine la FCSB.

În decembrie 2018, emisiunea Top Interviuri, moderată de Alexandru Săbău, a primit premiul pentru cea mai bună emisiune a anului în România, la Gala Fotbalului Românesc.

Nu rataţi cea mai nouă ediţie a emisiunii "Top Interviuri", joi, 21 mai, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: helmuth duckadamtop interviuri 

viewscnt
Articole similare