Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Legendarul Rivaldo, luat ”la mişto” într-un parc din Craiova: ”De unde ţi-ai luat, mă, mersul ăsta?”. Reacţii acide ale internauţilor

VIDEO | Legendarul Rivaldo, luat ”la mişto” într-un parc din Craiova: ”De unde ţi-ai luat, mă, mersul ăsta?”. Reacţii acide ale internauţilor

Special

Comentarii

Fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo (50 de ani), câştigător al ”Balonului de Aur” în 1999, a fost luat peste picior de către un individ, într-un parc din Craiova.

Fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo a fost protagonistul unui moment controversat, care a stârnit numeroase reacţii în mediul online.

Rivaldo, ”luat la mişto” la Craiova

Aflat la Craiova, acolo unde fiul său, Rivaldinho, evoluează la Universitatea, formaţia patronată de Mihai Rotaru, Rivaldo a decis să facă o plimbare prin parc, alături de un prieten.

Aşa cum era de aşteptat, oamenii au început să-l recunoască pe fostul mare fotbalist de la Barcelona şi l-au salutat respectulos. Brazilianul le-a răspuns tuturor cu un bun-simţ caracteristic unui mare campion.

Cu toate acestea, un personaj pus pe glume proaste a început să-l filmeze pe Rivaldo şi a încercat să-l ia peste picior.

Uitaţi-vă la mersul lu` ăsta. De unde ţi-ai luat, mă, mersul ăsta?”, l-a întrebat individul curios, lipsit total de respect.

Rivaldo a observat că este filmat, însă nu a avut nimic de obiectat. Brazilianul a zâmbit şi chiar l-a salutat pe controversatul personaj, cel mai probabil fan al echipei U Craiova 1948, ţinându-se cont şi de mesajul ataşat filmării: ”Rivaldo la Craiova + Rivaldinho wcu”.

Filmarea a strâns rapid mii de reacţii. Multe dintre comentarii fiindu-i adresate celui care a realizat filmarea şi nu lui Rivaldo.

Multe dintre mesaje nu pot fi redate, deoarece conţin cuvinte injurioase la adresa curiosului. 

Iată câteva dintre mesajele postate de către internauţi: 

  • Se vorbea despre o afecţiune pe care o au mulţi copii din Brazilia. Un exemplu bun şi modest! Urât din partea ta să te iei de mersul lui. Păcat că ăştia ca tine au acces la net.”
  • Păi, ăla e mers de campion mondial”.
  • Mersul unui milionar care trece pe lângă un păduche
  • Ţărane...şi a luat mersul asta când a răbdat de foame pentru visul lui de a scăpa de sărăcie şi a ajunge unul din cei mai mari fotbalişti ai planetei...spre deosebite de tine...tu eşti fără scăpare din prostie....”
  • Te iei de mers a fost un imens fotbalist. A fost cineva. Tu cine eşti un mistocar?

Afla mai multe despre: rivaldocraiova 

viewscnt
Articole similare