Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Legendele naţionalei şi-au scos la licitaţie tricourile în scop caritabil. Vezi al cui a fost mai scump, dar şi cel mai ieftin!

VIDEO | Legendele naţionalei şi-au scos la licitaţie tricourile în scop caritabil. Vezi al cui a fost mai scump, dar şi cel mai ieftin!

Fotbal intern

Comentarii

După meciul Centenarului, foştii jucători ai naţionalei şi-au scos la licitaţie tricourile, iar banii au mers la Cassandra Rotariu, fiica fostului internaţional.

Florin Prunea şi Ioan Andone au fost sufletul petrecerii care a urmat după meciul cu naţionala artiştilor.

Cele mai multe tricouri cistigate la licitaţie le-au revenit lui Ciprian Marica, Florin Prunea şi lui Marius Niculae.

Tricourile cele mai scumpe au fost achiziţionate de Aurelian Temişan care a plătit 2.500 de lei pentru tricoul lui Ionuţ Lupescu (după o luptă dură cu Florin Prunea, care s-a oprit la 2.000) şi de Florin Prunea care a plătit 1.500 de lei pentru tricoul lui Ciprian Marica. 

"No offence! Am colegi care au alergat toată ziua să ia autografe de la marii jucători, eu ştiam că pot rezolva avest lucru numai licitând şi să fac şi o faptă bună. Banii se duc unde trebuie să se ducă", a declarat Temişan, unul dintre artiştii care au înfruntat naţionala legendelor la Ploieşti.

Ioan Andone a plătit 500 de lei pentru tricoul lui Iosif Rotariu, iar cel mai ieftin a fost al lui Victor Piţurcă - a costat doar 400 de lei.

Banii obţinuţi in urma licitaţiei vor fi donaţi fetei lui Rotariu, care a fost prezenta şi ea la petrecere.

Afla mai multe despre: licitatietricourinationalapruneaandone 

viewscnt
Articole similare