Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Grozavu a continuat războiul cu arbitrul Colţescu. Critici dure la adresa CCA: ”Nu ştiu dacă e coincidenţă sau prostie”

VIDEO | Leo Grozavu a continuat războiul cu arbitrul Colţescu. Critici dure la adresa CCA: ”Nu ştiu dacă e coincidenţă sau prostie”

Fotbal

Comentarii

Sepsi OSK a pierdut categoric partida de la Constanţa, cu Viitorul, scor 1-4, însă arbitrul Colţescu a avut o contribuţie majora la rezultatul final, prin evoluţia dezastruoasă din această seară.

Grazavu consideră că delegarea lui Colţescu la acest meci a fost o alegere cel puţin nefericită, dacă nu cumva una total greşită, dat fiind faptul că ”centralul” duelului din această seară este craiovean, iar formaţia Sepsi OSK urmează să întâlnească tocmai Craiova etapa viitoare.

”Mi-e şi greu, nici nu ştiu cu ce să încep. În primul rând, mi-e ruşine de mine că trebuie să vorbesc despre domnul Colţescu, care e la al nu ştiu câtălea joc pe care îl strică. Şi astăzi a avut o prestaţie jalnică.

Atâta timp cât primele două faulturi au fost cartonaşe fără niciun fel de problemă, era clar. Eram avizaţi, le-am transmis jucătorilor. Din păcate nu au ştiut nici ei să gestioneze.

E dificil să joci împotriva unui asemenea arbitru. 36,25 Nu mai vorbesc despre penalty-ul dat la 3-1 pentru adversari.

CCA ştia foarte bine că următoarea etapă jucăm cu Craiova şi ne-a trimis arbitru din Craiova. Nu ştiu dacă e coincidenţă sau prostie”, a spus Leo Grozavu la Telekom  Sport.

Şfaiţer a atacat şi el arbitrajul

În direct la Telekom Sport, Corneliu Şfaiţer, oficial al echipei Sepsi a continuat tirada la adresa lui Colţescu:E o tristeţe mare. Să joci 65 de minute în 9 oameni... A fost arbitraj de Liga 4. A fost un arbitraj de nota 2.  Au fost o sumedenie de greşeli. Cartonaşele galbene au fost date uşor. La 3-1 dai penalty?! Am rămas repede în 8 oameni de câmp. Al doilea galben la Bouhenna a fost dat uşor, mai ales că primul a venit după proteste. A fost execuţie în direct!

Pe băieţi i-am felicitat pentru efortul depus. Ce poţi să le zici?! Arbitrul şi-a bătut joc de munca unor oameni, a unor antrenori. Să dai un arbitru din Craiova înaintea unui joc în Craiova dă de gândit. Se putea găsi alt arbitru. Sunt convins că cei de la Comisia Centrală de Arbitri vor analiza prestaţia lui Colţescu” a declarat Şfaiţer.

FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a XVII-a a Ligii I. Echipa ardeleană a evoluat cu doi jucători mai puţin încă din minutul 36.

Afla mai multe despre: sepsileo grozavu 

viewscnt
Articole similare