Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Leo Grozavu: ”Am primit un gol ca la grădiniţă!” Ce l-a nemulţumit pe tehnicianul formaţiei Sepsi

VIDEO Leo Grozavu: ”Am primit un gol ca la grădiniţă!” Ce l-a nemulţumit pe tehnicianul formaţiei Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt. Golurile au fost marcate de Istvan Fulop, pentru gazde şi de Yazalde, pentru oaspeţi.

Leo Grozavu nu a fost un antrenor mulţumit la finalul partidei cu Hermannstadt: ”Am jucat acasă, ne doream cele 3 puncte, dar sigur, a fost prima partidă, multă teamă, lipsă de luciditate, care ne-a costat.  Nu ştiu cât de meritat e rezultatul, dar dacă s-a întâmplat să fie 1-1, înseamnă că asta a fost realitatea din teren” a spus tehnicianul gazdelor, după meci.

Grozavu crede că el şi elevii săi au mai multe lucruri de îmbunătăţit până la finalul sezonului: ”Cred că am fost echipa care am încercat să jucăm mai mult, dar nu e suficient la fotbal. La fotbal trebuie să fii mai inspirat, trebuie să fii mai lucid, mai liniştit, în momentul în care ai posesia să te transformi în starea de surescitare, când trebuie să recuperezi. E un punct, dar va trebui să schimbăm foarte multe, dacă vrem să câştigăm. Până la urmă e un punct care se pune în clasament, nu suntem mulţumiţi, dar asta e realitatea şi nu avem ce face. A fost prea multă luptă şi prea puţin fotbal.Golul pe care l-am primit e o fază de grădiniţă” a mai declarat Grozavu, la finalul partidei Sepsi - Hermannstadt, 1-1.

Partida a fost arbitrată de Marius Avram, ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Andrei Constantinescu. Arbitru de rezervă a fost Vlad Baban.

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare