Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Leo Grozavu despre întreruperea meciului de la Ploieşti: ”A fost o mică pauză care, ca să fiu cinstit, pe noi ne-a ajutat”

VIDEO Leo Grozavu despre întreruperea meciului de la Ploieşti: ”A fost o mică pauză care, ca să fiu cinstit, pe noi ne-a ajutat”
Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, învingând în sferturile de finală, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Petrolul Ploieşti.

Partida a fost marcată de o întrerupere de câteva minute spre final, cauzată de scandările suporterilor Petrolului.

La final, Leo Grozavu, tehnicianul formaţiei din Liga 1 şi fost antrenor la Petrolul Ploieşti s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, dar şi de calificarea în semifinalele competiţiei:

”Meci tipic de Cupă, unde s-au egalizat valorile. De fiecare dată Cupa, nu mai contează categoria din care faci parte. Este importantă calificarea noastră, este important că am reuşit să ne impunem şi am făcut cinste primei ligi, pentru că era normal să ne calificăm. Am făcut un pas, dacă tot am ajuns până aici, ne dorim să facem mai mult, pentru că istoria se scrie pentru câştigători, nu pentru cei care ajung în semifinale sau în finală.

Sunt lucruri care se întâmplă pe stadioane, există multă patimă. Ştim cu toţii ce înseamnă Petrolul, ştim că au o galerie focoasă, o tribună incandescentă şi atunci e normal ca fiecare îşi doreşte ca favoritul lui să câştige.

A fost o mică pauză care, ca să fiu cinstit, pe noi ne-a ajutat. Am reuşit să calmăm spiritele, să ne reaşezăm, pentru noi a fost importantă pauza” a spus Grozavu, la finalul meciului contra Petrolului.
 

 

Afla mai multe despre: leo grozavusepsi 

viewscnt
Articole similare