Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Grozavu, fericit pentru cele trei puncte din meciul cu Argeş. "Ne-a fost greu să-i desfacem. S-au limitat doar la a se apăra"

VIDEO | Leo Grozavu, fericit pentru cele trei puncte din meciul cu Argeş. "Ne-a fost greu să-i desfacem. S-au limitat doar la a se apăra"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, resuflă liniştit după ce echipa sa a reuşit să câştige acasă, sâmbătă, împotriva celor de la FC Argeş, scor 1-0.

Jucătorii antrenaţi de Leo Grozavu au bifat a doua victorie consecutivă în Liga 1, însă nu a fost una deloc facilă. Conform antrenorului, misiunea a fost extrem de dificilă pentru că FC Argeş a venit la Sfântu Gheorghe doar pentru a se apăra.
 
"Băieţii merită felicitări, au muncit. Victorie muncită. Ne-am sacrificat, cred că totuşi am meritat victoria pentru că am fost echipa care a atacat. Adversarii s-au limitat doar la a se apăra, dar asta nu înseamnă că îi critic. Au venit foarte bine pregătiţi defensiv şi ne-a fost destul de greu să îi desfacem. E bine că s-a terminat 1-0, trei puncte sunt foarte importante pentru noi în momentul de faţă. Am legat a doua victorie, era foarte important să legăm rezultatele pozitive", a declarat Leo Grozavu, la finalul partidei cu FC Argeş.
 
După 6 runde, Sepsi are 9 puncte, fiind pe locul 4, în timp ce FC Argeş împarte ultima poziţie cu Astra Giurgiu, ambele având un singur punct.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare