Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Grozavu, foarte fericit după succesul obţinut în faţa celor de la "U" Craiova. "O victorie fantastică, în urma unui joc făcut, în primul rând, cu inima"

VIDEO | Leo Grozavu, foarte fericit după succesul obţinut în faţa celor de la "U" Craiova. "O victorie fantastică, în urma unui joc făcut, în primul rând, cu inima"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, s-a declarat foarte mulţumit de jocul prestat de echipa sa, în victoria obţinută în faţa celor de la "U" Craiova, scor 1-0, sâmbătă seară, într-o partidă din etapa a 18-a a Ligii 1.

Pentru OSK Sepsi a fost prima victorie obţinută în Liga 1 după opt runde. În acelaşi timp, a fost primul succes pentru Leo Grozavu în cele două etape care au trecut cu el la timona covăsnenilor. Chiar dacă a obţinut cele trei puncte, Sepsi rămâne pe locul 10, cu 19 puncte, fiind departe de locurile de play-off, la opt puncte în spate.
 
"O victorie fantastică obţinută de băieţi în urma unui joc făcut în primul rând cu inima. Au fost şi multe momente în care şansa a fost de partea noastră, dar atunci când eşti luptător, când crezi până la final în şansa ta, eşti şi răsplătit. Am avut şi un portar în zi de graţie, care a contat foarte mult. Toţi jucătorii, de la primul până la ultimul au luptat, s-au dăruit, în anumite momente şi-au pus şi mintea la contribuţie. Suntem încă jos în clasament. Avem nevoie de puncte până la terminarea sezonului regulat", a spus Leo Grozavu, la finalul partidei cu "U" Craiova.
 
În următoarea rundă, OSK Sepsi se deplasează pe terenul celor de la CFR Cluj, într-un meci programat miercuri, 4 decembrie.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare