Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Grozavu, furios după înfrângerea cu Poli Iaşi. "Mi-e ruşine de cum ne-am prezentat. Îmi vine să intru în pământ"

VIDEO | Leo Grozavu, furios după înfrângerea cu Poli Iaşi. "Mi-e ruşine de cum ne-am prezentat. Îmi vine să intru în pământ"

Fotbal

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut deplasarea de la Poli Iaşi, scor 1-3, şi a înregistrat a treia partidă fără victorie în play-out, ceea ce o readuce în hora pentru salvarea de la retrogradare.

Sepsi a practicat un fotbal bun în prima repriză a meciului de la Iaşi, însă portarul Niczuly le-a făcut un cadou gratuit moldovenilor, apoi totul a devenit mai greu. În repriza secundă, Sepsi a fost mai mult decât modestă, iar ieşenii au profitat pe contraatac.

OSK Sepsi este la al treilea meci consecutiv fără victorie, după egalul cu Viitorul (3-3) şi înfrângerile cu Clinceni (0-1) şi Poli Iaşi (1-3). În clasament, covăsnenii încep să simtă din nou emoţiile retrogradării în Liga a 2-a. Are 24 de puncte, cu trei mai ule decât Poli Iaşi şi Hermannstadt, şi şapte decât Chindia şi Dinamo, care au două, respeciv trei meciuri mai puţine disputate decât Sepsi.

"Avem ultimele două rezultate dezastruoase, pentru că am pierdut, dar azi mi-e ruşine efectiv de modul în care ne-am prezentat, pentru că adversarii noştri nu trăseseră niciun şut la poartă şi dăduseră două goluri. Inadmisibil! Îmi vine să intru în pământ, mi-e ruşine pentru oamenii care sunt alături de noi, pentru suporterii de acasă, pentru conducerea noastră, care ne plăteşte, ne asigură toate condiţiile.

Din păcate, şi azi am arătat jenant în foarte multe momente. E greu de comentat, dar trebuie să ne asumăm, să fim bărbaţi, mergem înainte. Ştiam care e situaţia, o ştim în continuare. Suntem într-un mare pericol, dar n-avem ce face, trebuie să ridicăm capul sus, să fim bărbaţi, să ne asumăm şi să încercăm să reglăm lucrruile, pentru că altceva nu ne rămâne de făcut. În afară de Viitorul, toată lumea e în acea horă. Respect pentru fotbal nu există, se joacă la ora 1, pe o căldură insuportabilă. Când alţii stau la masa de prânz, noi jucăm fotbal", a declarat Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi. la finalul partidei cu Poli Iaşi.

Pentru Sepsi, următorul joc este programat tot împotriva ieşenilor şi tot în Copou, dar de data aceasta în returul semifinalei din Cupa României. În tur, la Sfântu Gheorghe, Sepsi s-a impus cu 5-1 şi este ca şi calificată mai departe. Cu toate acestea, Leo Grozavu este de părere că, dacă echipa se va prezenta din nou aşa, calificarea nu este jucată.

"Oboseală este, ştim, dar asta nu înseamnă că...ne asumăm, nu ne-a obligat nimeni să mergem în finala Cupei, în semifinala Cupei, în sferturi. Nu ne-a obligat nimeni. La cum ne-am prezentat azi, există emoţii la orice meci. La cum ne-am prezentat azi, orice se poate întâmpla la fotbal", a completat Grozavu.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare