Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Leo Grozavu, mesaj pentru fotbaliştii străini din România: ”Să facă diferenţa, nu să vină să facă aici concurenţă neloială!”

VIDEO Leo Grozavu, mesaj pentru fotbaliştii străini din România: ”Să facă diferenţa, nu să vină să facă aici concurenţă neloială!”
Comentarii

FC Hermannstadt a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

La finalul partidei, Leo Grozavu, tehnicianul echipei oaspete a explicat:


"Din nefericire pentru noi am condus de două ori, dar nu am reuşit să închidem jocul. La 1-0, dacă făceam 2-0, jocul era gata. Din păcate, ocaziile, aşa cum se întâmplă în acest sport foarte, foarte periculos, nu ca şi contact, dar ca întâmplări, ratezi şi imediat eşti pedepsit.

Sunt mulţumit de efortul făcut de băieţi, mai mult sunt supărat pentru ei, pentru că au făcut efort şi puteau să câştige.

Nu are rost să visăm cu ochii deschişi, play-off-ul era mult prea departe de noi.

Am încercat în a doua parte să venim cu o serie de jucători tineri, care să reprezinte ceva pentru viitorul nostru, să încercăm să aducem în prin plan jucători care sunt mai aproape de noi, de România, de Sfântu Gheorghe. Să încercăm cu asemenea jucători să promovăm fotbalul, nu cu jucători care vin, câştigă salarii şi nu dau nimic pe teren. Străinii trebuie să facă diferenţa în România, nu să vină să facă concurenţă neloială” a declarat Grozavu, la finalul remizei obţinute de echipa sa la Sibiu, scor 2-2. 

Afla mai multe despre: leo grozavusepsi 

viewscnt
Articole similare