Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Grozavu, optimist: "Suntem aproape de o mare performanţă. Ar fi cea mai mare din cariera mea!". Ce a spus despre Dinamo

VIDEO | Leo Grozavu, optimist: "Suntem aproape de o mare performanţă. Ar fi cea mai mare din cariera mea!". Ce a spus despre Dinamo
Comentarii

Leo Grozavu (52 de ani) a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, şi a spus că dacă va câştiga Cupa României aceasta ar fi cea mai mare performanţă din cariera sa de antrenor. Sepsi e cu un pas în finala care se va juca în cele din urmă la Ploieşti, după ce iniţiale era programată la Craiova, ca urmare a victoriei cu 5-1 obţinute în prim manşă a dublei cu Poli Iaşi.

În tur, Sepsi a bătut-o măr pe Poli Iaşi, 5-1 pe teren propriu, şi are prima şansă la calificare în finală. Echipa din Covasna a rămas la Iaşi, după meciul din campionat (3-1 pentru trupa lui Rednic), pentru returul din semifinalele Cupei României, care se va juca tot în Copou. "Suntem aproape de o mare performanţă, dar dacă tot am ajuns aici ne dorim în primul rând să ne calificăm în această finală şi apoi, de ce nu, chiar să o câştigăm.

Pentru asta sunt făcute aceste competiţii, ca să fie câştigate şi dacă tot ai ajuns în finală, asta ar fi o mare performanţă pentru noi. Ca antrenor ar fi cea mai mare performanţă de până acum? Ca antrenor 100% ar fi cea mai mare performanţă dar sper să mai am parte şi de altele", a spus Leo Grozavu, pentru Telekom Sport.

Grozavu a vorbit şi despre situaţia lui Dinamo, dar şi despre emoţiile pentru retrogradare pe care le are pentru echipa sa.

"E clar că lucrurile nu au fost în regulă până în momentul de faţă şi din acest motiv totul se răsfrânge asupra echipei. Eu mi-aş dori ca ei cât mai repede să se pună pe picioare pentru că ar fi păcat ca un club de mare tradiţie să sucombeze.

Aveţi emoţii în privinţa retrogradării? Sigur că avem emoţii, e normal să avem emoţii, o ştiam din momentul când a început acest mini retur. De la locul 2 în jos toate echipele sunt într-o horă a retrogradării pentru că o serie de meciuri pierdute te duce în hora retrogradării.

Nu am avut cea mai bună evoluţie, totul este diferit, sunt meciuri din 3 în 3 zile, orele de disputare poate nu sunt cele mai potrivite de fiecare dată. Sper să ne revenim definitiv în sensul să reîncepem să câştigăm jocurile şi atunci totul va reintra în normal"
, a mai spus Leo Grozavu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: leo grozavusepsi 

viewscnt
Articole similare