Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Messi a răbufnit: "M-am săturat ca eu să fiu problema la tot ce se întâmplă în club!"

VIDEO | Leo Messi a răbufnit: "M-am săturat ca eu să fiu problema la tot ce se întâmplă în club!"

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) a răbufnit. Întrebat despre declaraţiile făcute de unchiul lui Antoine Griezmann (29 de ani), care a spus că fotbalistul francez nu s-a adaptat la FC Barcelona, starul argentinian le-a spus jurnaliştilor că s-a săturat ca el să fie problema la tot ce se întâmplă în club.

Messi şi-a spus oful la întoarcerea din Argentina, pe aeroport, unde jurnaliştii l-au aşteptat. Fotbalistul Barcelonei, care a acceptat cu greu să rămână pe Camp Nou în vară - când şi-a dorit să plece -, n-a mai suportat să-i fie puse toate lucrurile rele de la club în cârcă şi a răbufnit.

"Adevărul e că m-am cam săturat ca eu să fiu problema pentru tot ceea ce se întâmplă în club", le-a spus Leo Messi jurnaliştilor care l-au aşteptat la aeroport.

Atac dur la Messi: "Atitudinea lui este deplorabilă, este şi împărat şi monarh"

Eric Olhats (57 de ani) a declarat că, „Sezonul trecut, când Griezmann a ajuns, Messi nu a vorbit cu el şi nu i-a pasat mingea”, prin asta fostul agent a insinuat motivul pentru care atacantul francez nu a confirmat la Barcelona până acum. „El a ajuns la un club cu probleme majore unde Messi controlează totul.”

„Messi este amblele un împărat şi un monarh şi nu a văzut venirea lui Griezmann cu ochi buni.”



„A creat o reală traumă şi o adaptare negativă şi ceva care a lăsat o amprentă. Toate astea au fost evidente.”

„L-am auzit mereu pe Antonie spunând că nu are probleme cu Messi, dar invers niciodată.”

„Este un regim al terorii. Ori eşti cu el ori împotriva lui”.

Cu toate aceste îngrijorări, Olhats se aşteaptă ca Griezmann să caute soluţii paşnice şi să rămână calm. „El nu a fost niciodată în conflict cu cineva, el nu este aşa,” a spus Olhats despre Griezmann. „Şi nu este despre lipsa de curaj sau personalitate. El doar iubeşte fotbalul şi nimic altceva, el nu vrea să intre în conflict cu nimeni. Pentru el, a intra în război este inutil.”

Afla mai multe despre: leo messivideobarcelonarabufniregriezmannacuze 

viewscnt
Articole similare