Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Leo Messi o duce pe Barca pe primul loc! Execuţie MAGISTRALĂ într-o seară perfectă pentru catalani. REZUMATELE ZILEI din La Liga

VIDEO Leo Messi o duce pe Barca pe primul loc! Execuţie MAGISTRALĂ într-o seară perfectă pentru catalani. REZUMATELE ZILEI din La Liga

La Liga

Comentarii

Lionel Messi a dus-o pe Barcelona pe primul loc în La Liga. A făcut senzaţie în duelul cu Valladolid.

În ultimele cinci sezoane, Messi a marcat 20 de goluri din lovitură liberă. Cu 5 mai multe decât toată echipa lui Juve.  Cu 7 mai multe decât Roma, PSG sau Lyon. Barcelona a distrus-o pe Valladolid, deşi a fost egalată. Suarez a ajuns la cota 182 de goluri pentru Barca, iar Messi a bifat două goluri şi două pase decisive.

Nu mai reuşise asta din martie. Lenglet a deschis scorul, iar Kiko a restabilit egalitatea, după o gravă eroare a lui Ter Stegen. Timp de o oră, Messi a terorizat apărarea adversă. A marcat două goluri senzaţionale şi a pasat decisiv la reuşitele semnate de Vidal şi de Suarez.

Starul catalanilor a ajuns la 101 goluri înscrise sub comanda lui Valverde şi şi-a ajutat echipa să revină pe primul loc în La Liga. Barcelona e acum la două puncte peste Granada şi Atletico şi a ajuns la şase victorii consecutive, în toate competiţiile.

Atletico Madrid a remizat pentru a patra oară în ultimele cinci etape. Echipa lui Simeone a marcat prima pe terenul lui Alaves. Morata a înscris la zece minute după ce a fost introdus pe teren. După nici două minute, madrilenii au avut ocazia să închidă meciul. Morata şi Correa au ratat din situaţii unu contra unu cu Pacheco, iar şansele irosite au costat-o pe Atletico. Lucas Perez a prins un şut fenomenal, fără speranţe pentru Oblak, a bifat a cincea etapă consecutivă cu gol marcat, iar meciul s-a încheiat 1 la 1.

Afla mai multe despre: leo messibarcelona 

viewscnt
Articole similare